Pearls

Dorona Alberti en live band

<Afbeelding (ID 8611) bestaat niet>

Dorona Alberti, die al bijna twee decennia op internationale podia te vinden is met Gare du Nord, het Metropole Orkest en haar (solo)programma’s, reikt in haar nieuwe programma Pearls een avond vol muzikale pareltjes aan.

Artiesten als Prince, Kate Bush, Ella Fitzgerald, Gare du Nord, Roy Paci, Shirley Bassey en Nina Hagen worden afgewisseld met Frank Sinatra, Talking Heads, Alabama Shakes en David Bowie. Reken geenszins op een avond vol covers, want Dorona houdt het spannend en maakt interpretaties zoals je ze nog niet eerder hebt gehoord. Wél hetzelfde verhaal, maar doorvlochten met haar herinneringen, rauw, puur, direct en zonder trucjes…


In Pearls krijg je een avond vol pareltjes van onder andere Kate Bush, Ella Fitzgerald, Prince, David Bowie en Frank Sinatra aangereikt. 


Haar stem is soepel, heeft een groot bereik en oneindige mogelijkheden. Ze speelt met klanken en teksten, is puur, rauw, sensueel en houdt van scherpe randjes. En wanneer Dorona voor je zingt, zingt ze voor JOU, vol passie en overgave.
 

ma 6 mrt 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:50 / 1 pauze
Sterrang € 30
Rang 1 € 25
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Première
T

 

FOTOGRAFIE

Aldwin van Krimpen