Rock4

The Beatles: Abbey Road, 50 Years

Rock4-The-Beatles-Abbey-Road-50-years-John-Klijnen (2).jpg

Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 staat geheel in het teken van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles.

In het bijzonder het 50-jarig jubileum van Abbey Road, het legendarische album uit 1969. Het eerste deel van het concert bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool. Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van Abbey Road, misschien wel het beste en meest veelzijdige werk van The Beatles, met nummers als Come Together, Something, Here Comes The Sun en het prachtige Golden Slumbers. De 50e verjaardag van Abbey Road, gezongen door vier geweldige zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond, die samen al vijftien jaar zeer succesvol door heel Europa touren. Een waar huzarenstuk. Natuurlijk is de première in thuisstad Maastricht.

do 17 jan 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:05 / 1 pauze
Prijs € 20
Theaterconcert
Tickets

Info
Première
T

ZIE OOK

www.rock4.nl

Rock4-The-Beatles-Abbey-Road-50-Year (17).JPG Rock4-The-Beatles-Abbey-Road-50-years-John-Klijnen HR (5).JPG Rock4-The-Beatles-Abbey-Road-50-Year (13).JPG Rock4-The-Beatles-Abbey-Road-50-Year (19).JPG

 

'Leer uw eigen maniakale lach kennen.'

Productie

Rock4

Concept en arrangementen

Luc Devens, Rock4

Fotografie

John Klijnen