Stephanie Struijk

Daar

Stephanie-Struijk-KaterinaPlevkova HR.jpg

In 2016 schreef Stephanie Struijk samen met Daniël Lohues tijdens een roadtrip door Amerika haar eerste Nederlandstalige album, na eerder albums onder de naam Stevie Ann te hebben uitgebracht.

Haar debuutalbum welke verscheen toen ze 19 jaar was, werd bekroond met de gouden status voor meer dan 50.000 verkochte albums. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde op festivals als Pinkpop en Concert at SEA.

'Onder de naam Stevie Ann speelde
ze op festivals als Pinkpop'


Voor de nieuwe EP Daar welke op 16 februari uitkomt zocht ze de inspiratie dicht bij huis. Aan de keukentafel schreef ze vijf nieuwe liedjes, opnieuw samen met Daniël Lohues. Stephanie zingt in Ook wel gelukkig over haar geboortegrond, en hoe het was geweest als ze daar was gebleven. In Bijna Thuis zingt ze “Zoek ik nou een plek met een tuintje en een hek, of een gevoel waar ik mezelf naartoe kan brengen” wat kenmerkend is voor haar troubadours leven. Het liedje Daar gaat over het precies weten waar je naartoe moet om gelukkig te zijn. Het nummer Als de liefde maar blijft winnen speelde Stephanie al eens met het Noordpool Orkest.

do 28 mrt 2019
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:20 / 1 pauze
Prijs € 14
Theaterconcert
Tickets
T

Fotografie
Katerina Plevkova