The John Lennon Songbook

IMAGINE

IMAGINE - The John Lennon Songbook

Het is 40 jaar geleden dat John Lennon op onfortuinlijke wijze, veel te vroeg aan zijn einde kwam. IMAGINE is een eerbetoon en een memorabele terugblik op het leven van een geweldige artiest, die medeverantwoordelijk is voor het ontstaan van de huidige popmuziek.

Aan de hand van diverse hits wordt het publiek door het leven van John Lennon geleid. Beginnend bij de jaren van The Beatles met bijna alle beroemde songs die Lennon voor deze legendarische groep schreef. Vervolgens de breuk met ‘The Fab Four’ en de solocarrière van John. Een muzikale reis waarin wereldhits als Twist and Shout, All You Need is Love, Strawberry Fields, Woman, Stand By Me en natuurlijk Imagine voorbijkomen. Met in de hoofdrol Paul McDonough.

 

Aan de hand van diverse hits word je door het leven van John Lennon geleid. Beginnend tijdens de jaren van The Beatles, de breuk met de band en de daaropvolgende solocarrière van John Lennon.
 

zo 14 nov 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:15 / 1 pauze
Sterrang € 32,50
Rang 1 € 27,50
Theaterconcert

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
T
Imagine - The John Lennon Songbook Imagine - The John Lennon Songbook Imagine - The John Lennon Songbook Imagine - The John Lennon Songbook

Fotografie

Prestige Productions Ltd

Wim Lanser