Theatertour 2022

Ilse DeLange

Ilse Delange - Theatertour 2022

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hitsingles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo.

Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een veelzijdige artiest; ze heeft sinds kort haar eigen tv-programma met Matthijs van Nieuwkerk, had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville, maakte indruk bij het Duitse tv-programma Sing Meinen Song en is te zien als jurylid in Deutschland Sucht Den Superstar. Dit najaar keert Ilse DeLange terug naar de Nederlandse theaters en zal zij naast nieuwe muziek, vooral veel van haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

Voor haar soloalbum in 2019 ontving Ilse DeLange de Edison oeuvre award

do 13 okt 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:35 / 1 pauze
Sterrang € 54,50
Rang 1 € 49,50
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Naprogramma
Na afloop van de voorstelling zal opkomend talent CHELS in de foyer een naprogramma spelen.

T

Naprogramma - CHELS
CHELS is one of a kind! Zodra CHELS begint met zingen betovert ze iedereen met haar poëtische en dromerige liedjes. Ze neemt je mee naar haar eigen universum en bezingt de wereld zoals zij die graag zou willen zien. Chels weet te raken en diep te roeren…haar reis is pas net begonnen en daar wil je niks van missen!

 

 

Fotografie

Jasper Abels