Rhythm of Life

Slagerij van Kampen

Rhythm of Life

Slagerij van Kampen

De slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. De overweldigende oerdrift van de drums, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring.

Rhythm of Life is een intens en indrukwekkend muziekspektakel van de eerste tot de laatste minuut.


De groep begon ooit met een ontdekkingsreis van wat de wereld op muzikaal gebied zoal te bieden heeft en wat muziek met ons doet. In hun nieuwe wervelende show Rhythm of Life vangen ze de schoonheid van de aarde in de oerdrift van de drums; een samensmelting van culturen, de overweldigende natuurelementen en de puurheid van het leven verwerkt in de meest prachtige ritmes. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Hoor de regen, het ruisen van de bomen, voel de zon en proef de vrijheid. 

di 22 mrt 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:00 / 1 pauze
Sterrang € 30
Rang 1 € 25
Theaterconcert

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd

Workshop om 19:00 uur
Door bandleider Johan Boere 

T


‘De slagwerkers krijgen alle ruimte voor solospots, spelen duetten, en zijn als team misschien wel de beste formatie ooit. Alles wordt bloedstrak gespeeld.'

De Slagwerkkrant

WORKSHOP SLAGERIJ VAN KAMPEN
Trommel mee met bandleider Johan Boere 

Dit is dé kans om eens een keer met iemand van Slagerij van Kampen te spelen, en je hoeft géén (slagwerk)instrumenten mee te nemen!

Voorafgaand aan de voorstelling geeft bandleider Johan Boere een instrumentloze trommelworkshop, waarbij de deelnemers zelf de typische ‘Slagerij van Kampen-combinatie’ van sound en beweging kunnen ervaren.

Meedoen? Aanmelden is niet nodig, een ticket voor de voorstelling volstaat! 

Johan Boere is al vele jaren bandleider van  Slagerij van Kampen en wil zijn passie voor het trommelen graag delen met anderen. Daarbij komt dat het spelen in een slagwerkgroep een unieke ervaring is: “Uiteindelijk zal een groep spelers naar elkaar moeten luisteren, op elkaar moeten reageren en vertrouwen om tot een goede gezamenlijke uitvoering te komen.” Als dat lukt dan ontstaat er een heerlijke synergie!

locatie workshop: Souterrain Theater aan het vrijthof
tijd: 19:00 –19:30 uur
 

fotografie
Arjan Vermeer