We Saw A Light

Laura Jansen

We Saw A Light

Laura Jansen

De Amerikaans-Nederlandse Laura Jansen is niet alleen singer-songwriter, maar ook een enorm inspirerende storyteller. Ze keert terug naar het podium, solo en zichzelf begeleidend op piano en ze neemt je mee in haar grote verzameling aan verhalen en ervaringen. Ze zingt bekende songs als Use Somebody, Wicked World en Bells en nieuwe songs van haar nieuwe album We Saw A Light. Het theater is voor Laura de ideale plek waar zij haar muziek en verhalen uit het hart op zo’n intieme manier aan haar publiek kan geven. 

Laura Jansen is terug in het theater


Het leven van Laura Jansen krijgt na terugkomst van een internationale wereldtournee in 2015 een onverwachte wending wanneer ze begint met een avond vrijwillig vluchtelingen opvangen op Amsterdam Centraal. Dit leidt al snel tot een trip naar het Griekse eiland Lesbos op het hoogtepunt van de vluchtelingencrisis waar ze uiteindelijk niet 10 dagen maar 3 jaar verblijft.

Na 3 jaar vol hard werken, verlies, hoop en wanhoop in de kampen daar start zij haar reis terug naar de ‘normale’ wereld, terug naar haarzelf en terug naar haar liefde voor woorden, de muziek en de mensheid. Een reis van vallen en opstaan, het herontdekken van haar eigen bestaan en een reis naar het opnieuw vinden van de woorden en muziek om te kunnen vertellen. 
 

za 20 nov 2021
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:20 / 1 pauze
Prijs € 22,50
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
T

Foto

Anne Dokter