Young at Heart

Niels Geusebroek

Young at Heart

Niels Geusebroek

Wie Niels Geusebroek zegt, zegt singer-songwriter, The Voice, de hits Year of Summer en Street of Hearts en niet te vergeten de nummer 1-hit Take Your Time Girl.

Na op grote festivals als Concert at Sea te staan, is het nu tijd voor de intimiteit van de kleine theaterzaal. Zijn nieuwe single Anyone Out There, die afgelopen najaar uitkwam, is een symbolische aftrap voor een nieuwe muzikale periode. Niels Geusebroek, solo, met zijn gitaar, in het theater… Dat belooft een prachtige avond te worden.

di 20 okt 2020
AINSI:
AINSI Theaterzaal
20:30
Prijs € 21,50
Theaterconcert

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
T

 

‘Er wordt haast ademloos geluisterd naar de verhalen over de totstandkoming van de liedjes. Bijna elk liedje heeft wel een persoonlijk verhaal en dan wordt Take Your Time Girl opeens ingezet. Er zijn zelfs toeschouwers die met de ogen dicht luisteren naar het liedje dat Niels schreef geïnspireerd door de hartslag van een ongeboren kind, een experiment dat verrassend goed uitpakte. Want daarmee laat Niels nog een keer echt goed zien wie hij is: hij schrijft, componeert en musiceert vanuit zijn hart. En dat doet hij goed.’

FOTO

Hans-Peter van Veldhoven