Bambie

GEANNULEERD: Bambie Nul

BAMBIE 0 LIGGEND BANNER.jpg

Paul van der Laan en Jochem Stavenuiter beginnen eind 2015, na vier jaar radiostilte, weer bij de basis: met zijn tweeën de vloer op en uitzoeken waar het om gaat in een voorstelling zonder vooropgezet concept of plan.

Twee mannen gaan in BAMBIE NUL op zoek naar de ‘Betekenis der Dingen’. Zij trekken zich terug in hun absurdistisch universum en doen doelgericht onderzoek naar het leven, moeder natuur, het wonder der techniek, de liefde en ‘Het Hogere’, maar staan zichzelf daarbij in de weg. Hun denkramen zijn te klein en misschien maken ze alles wat onderzocht wordt wel per ongeluk kapot. 

Bambie Nul is een filosofische en fysieke slapstick over de treurnis èn de schoonheid van de mislukking. Met Flauberts roman ‘Bouvard & Pécuchet’, het onverwoestbare ‘Ne me quitte pas’ en het zwarte schilderij van Malevich (onder het motto ‘Dat kan mijn kleine zusje ook’) als inspiratiebronnen.

vr 12 apr 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 22:50
Prijs € 15
Toneel / Theater
Info
Geannuleerd
T

RECENSIE

THEATERKRANT

Bambie-Nul-mid Ben van Duin20.jpg Bambie-Nul-mid Ben van Duin08.jpg Bambie-Nul-mid Ben van Duin47.jpg Bambie-Nul-mid Ben van Duin21.jpg

 

 

'Bambie kan als geen ander gezelschap veel laten gebeuren met niets. De stiltes zeggen net zo veel als de scènes met tekst of muziek.'

NRC

spel

Jochem Stavenuiter en Paul van der Laan

DRAmaturgie en eindregie

Marlijn van der Jagt

Teckniek- en lichtontwerp

Manuel Boutreur

techniek

Lennard Robberegt

kostuums

Atty Kingma

fotografie

Ben van Duin

grafisch ontwerp

SYB

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle