de KOE en mugmetdegoudentand

Seks(e)(n)

de KOE en mugmetdegoudentand

Seks(e)(n)

In Die Wahlverwandtschaften plant Goethe vier personages neer op een landgoed en observeert hun reacties. Volgen zij hun driften, hun passies, de zogenaamde natuurwetten? Of zijn hun beslissingen rationeel, hebben ze een vrije wil? Een soort 19e eeuws Temptation Island met een catastrofaal einde.

Nu schrijven de KOE en theatermaakster Lineke Rijxman van mugmetdegoudentand een nieuwe Wahlverwandtschaften. Opnieuw twee vrouwen, twee mannen, een landgoed, maar een onvergelijkbaar klimaat. Hoe vergaat het de twee koppels in een tijd waarin we de natuur niet langer de schuld kunnen geven van alles waarvan we altijd dachten dat het nu eenmaal onze natuur was: onze driften, onze verlangens? Weer catastrofaal of erger? 

di 3 dec 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30
Prijs € 17,50
Toneel / Theater
Tickets

Info
T
de KOE en mugmetdegoudentand seks(e)(n)
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Spel

Lineke Rijxman, Natali Broods, Willem de Wolf, Peter Van den Eede

 

Fotografie

Koen Broos
 

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale overheid met de hulp van Gallop Tax Shelter. In coproductie met Het Laatste Bedrijf.