De Nwe Tijd

M.O.T. (Maandagavond On Tour)

De Nwe Tijd

M.O.T. (Maandagavond On Tour)

De Nwe Tijd organiseert maandelijks in haar eigen huis in Antwerpen de Maandagavond. Persoonlijke ontboezemingen worden gekoppeld aan politieke statements, literatuur aan comedy.

Nu gaan Rebekka de Wit, Freek Vielen en Suzanne Grotenhuis met de Maandagavond ‘on tour’! Ze willen het graag over de liefde hebben. Van onhandige puberzoen tot #MeToo-stellingname, en van liefdesbrief tot vechtscheiding. Het zijn een paar ingrediënten die in dagen voor Valentijnsdag worden samengesmolten tot een unieke en actuele liefdesshow, met een special guest. Een avond die echt ergens over gaat met de ongedwongenheid van een goed gesprek in uw stamcafé.

 

Dit alles met op de achtergrond de beroemde uitspraak van Oscar Wilde: ‘Alles in het leven draait om seks. Behalve seks. Seks draait om macht.’ Maar is dat werkelijk zo, Oscar? En zelfs als het zo is, hoe zit het dan precies met de liefde?
 

ma 10 feb 2020
AINSI:
Theaterzaal
20:30
Prijs € 17,50
Toneel / Theater
Tickets

Info
T

fotografie
Alexander Daems

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle