De Verleiders

#niksteverbergen

De Verleiders

#niksteverbergen

De Verleiders brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Dit keer richten zij hun pijlen op de handelaren in ‘big data’. De Facebooks, Apples, Googles en Übers van deze wereld. Bedrijven die nu een ongekende macht hebben en zich verheven voelen boven elke wet. Zij weten alles van ons. Maar wat houden zij voor ons verborgen?

Het schrikbeeld van Orwells 1984 is nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben. Zonder dat we het erg vinden! We hebben immers niks te verbergen. De Verleiders tonen aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden. Ze tonen aan dat ook ú geheimen heeft waarvan u zelf niet eens weet dat ze bestaan. Lees voor het bezoek aan #niksteverbergen de voorwaarden en klik dan op accepteer.

do 11 apr 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:00
Inleiding 19:00
Prijs € 32,50
Toneel / Theater
Tickets
T
DE VERLEIDERS Niksteverbergen 02 - Copyright Raymond van Olphen.JPG DE VERLEIDERS Niksteverbergen 06 - Copyright Raymond van Olphen.JPG DE VERLEIDERS Niksteverbergen 01 - Copyright Raymond van Olphen.JPG DE VERLEIDERS Niksteverbergen 03 - Copyright Raymond van Olphen.JPG

‘De Verleiders: #niksteverbergen is een van de
betere afleveringen in de successtory
van het politieke, maatschappelijk-geëngageerde theater van De Verleiders.’

-

De Volkskrant ****

Regie 
Aat Ceelen 
Tekst
 
George van Houts, Tom de Ket
Spel
Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket, Peter Drost

Fotografie

Paul Posse, Raymond van Olphen