Detective Moncler

Theater Oostpool

07.03.2023 Toneelgroep Oostpool - Detective Moncler

Een detective en haar verslaafde zoon gaan samen op zoek naar de moordenaar van zijn vader

Wat zou je anders doen als je je leven opnieuw zou kunnen leven? Detective Moncler (gespeeld door Susan Visser, bekend van o.a. Gooische Vrouwen) leeft voor haar politiewerk en ze is dan ook de beste in haar vak. Maar wanneer ze op non-actief wordt gezet vanwege buitenpropotioneel geweld is ze haar doel in het leven kwijt. Zonder haar echtgenoot of puberzoon iets te vertellen besluit Moncler deel te nemen aan een experimenteel overheidsprogramma en verdwijnt. 

Wanneer jaren later plotseling haar man dood gevonden wordt, keert Moncler terug om de moordenaar te vinden. Maar voordat ze weer als vanouds aan de slag kan moet ze haar verleden onder ogen komen. En de confrontatie aangaan met haar inmiddels volwassen zoon die ze zo meedogenloos achterliet.

Tragikomische millennial-hits 
Theatermakers Jan Hulst en Kasper Tarenskeen zijn onmiskenbaar de stem van nu. Ze maken met overtuiging theater waarin hun generatie aan het woord komt, met komedies die zowel tragisch als maatschappelijk urgent zijn. Na de tragikomische millennial-hit Baby Crazy (2021), de apocalyptische sci-fi voorstelling Komt Goed... (2022) brengen zij het publiek met Detective Moncler een thriller die je op het puntje van je stoel laat zitten. Een voorstelling over verlies, de wens om te verdwijnen  en de zoektocht naar vergiffenis. 

di 7 mrt 2023
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30
Prijs € 22,50
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
T


'Een voorstelling over verlies, de wens om te verdwijnen en de zoektocht naar vergiffenis.'

concept en regie Jan Hulst & Kasper Tarenskeen

tekst Kasper Tarenskeen

spel Susan Visser, Tim Linde, Emma Pelckmans, Denzel Goudmijn, Peet Schaap

geluidsontwerp Nick Putman

dramaturgie Fanne Boland

kostuumontwerp Patricia Lim

kostuumatelier Femke van Neerven

lichtontwerp Bart van den Heuvel

scenografie Jan Hulst

techniek Wiel Coopmans, Pieter de Jonge