Detective Moncler

Toneelgroep Oostpool

07.03.2023 Toneelgroep Oostpool - Detective Moncler

Same shit, different life! Detective Moncler is een thriller op het toneel. Een echte whodunnit die een spannend plot koppelt aan een zoektocht naar identiteit.

Detective Moncler (Susan Visser) is de beste detective van haar tijd. Maar als ze alle moordenaars en verkrachters eenmaal achter de tralies heeft gezet, zit Detective Moncler opeens thuis op de bank. Ze is helemaal niemand zonder haar werk, schiet in een depressie en grijpt naar de fles. Ten einde raad besluit ze zich op te geven voor een experimenteel overheidsprogramma waarbij ze wordt ingevroren om pas weer wakker gemaakt te worden op het moment dat de misdaad weer is teruggekeerd. Als Moncler wakker wordt is er tot haar verbazing pas één jaar verstreken. Er blijkt een nieuwe killer on the loose te zijn en zijn laatste slachtoffer is Moncler’s lieve ex-vriend. In de zoektocht naar de dader wordt ze keihard geconfronteerd met haar eigen verleden.

Ons ware zelf
In onze prestatiemaatschappij is wie we zijn zo nadrukkelijk gekoppeld aan ons werk dat we vergeten dat onder die constante ruis van druk en verplichtingen de vraag bestaat wie ons ware zelf eigenlijk is. En is die ware zelf er eigenlijk wel? Detective Moncler laat ons zien wat het betekent als we van de ene op de andere dag het vangnet van ambitie en doelen wegknippen en besluiten ons te laten vallen.
 

di 7 mrt 2023
AINSI:
AINSI Theaterzaal
20:30
Prijs € 22,50
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
T

 

Regie en tekst

Jan Hulst & Kasper Tarenskeen

spel

Susan Visser