Eternity

Theater Rotterdam

Eternity

Theater Rotterdam

Who wants to live forever? 

Als mens verlangen we naar een lang leven. Medisch onderzoek en technologie lijken die wens voor ons in vervulling te laten gaan: We worden ouder en ouder en sommige mensen zijn ervan overtuigd dat we over niet al te lange tijd onsterfelijk kunnen worden.

In haar nieuwe voorstelling Eternity onderzoekt regisseuse Davy Pieters de betekenis van een eeuwig leven. Als je een paar honderd jaar oud zou zijn en ook nog eens een oneindige tijd voor je zou hebben, welke momenten in dat leven maken het leven daadwerkelijk waard?
In Eternity, waarin theater, mime, performance omlijst worden door het muzikaal decor van Jimi Zoet, zoomt Davy in op fragmenten uit een onsterfelijk leven, en is zo een ode aan die herinneringen, die enkele secondes die voorbij zijn gevlogen en die ons tegelijkertijd eeuwig bij zullen blijven.

Bij Theater Rotterdam maakte Davy eerder de voorstellingen The Unpleasant Surprise en How to Build a Universe; de eerste werd in 2018, samen met How did I die, geselecteerd voor De Biënnale van Venetië, en How to Build a Universe werd in 2019 bekroond met de prestigieuze VSCD Mimeprijs.

do 22 apr 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
20:30
Prijs € 16
Toneel / Theater
Tickets Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
T

Foto 

Mark David