Fun and Games

Theater Bellevue

20.10.2022 Theater Bellevue - Fun and Games

Deel één van een drieluik over liefde
Twee acteurs ontmoeten elkaar in het theater. Drie dagen voor de première van het iconische stuk Who's afraid of Virginia Woolf krijgen ze slaande ruzie en raken behalve hun tegenspeler ook elkaar kwijt. Drie dagen later, op wat eigenlijk de première had moeten zijn, zien ze elkaar voor het eerst weer terug in de restanten van hun verwoeste decor. Hoe nu verder?

Fun and Games vormt het eerste deel van een drieluik waarin de makers elke tien jaar op zoek gaan naar het antwoord op dezelfde vraag: wat is liefde? In dit nieuw geschreven stuk treden de acteurs al vechtend in de voetsporen van hun illustere voorgangers Martha & George uit Who's afraid of Virginia Woolf.

do 20 okt 2022
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:15
Prijs € 18,50
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
T


"Tarik Moree en Laura De Geest zijn genereuze spelers die van regisseur Daniël 't Hoen alle ruimte krijgen voor het uitspelen van breed uitgemeten, grootse dramatiek."

"Ze werpen hun personages van de ene kant van het emotionele spectrum naar de andere, en laten voortdurend een vilein genot en zichtbare afschuw voor zichzelf en de ander doorschemeren."

Theaterkrant.nl

 

Theater Bellevue - Fun and Games Theater Bellevue - Fun and Games Theater Bellevue - Fun and Games Theater Bellevue - Fun and Games

Regie

Daniël ’t Hoen

spel

Laura De Geest, Tarik Moree

FOTOGRAFIE

Bas de Brouwer