Harrie neemt de benen

Jon van Eerd

Harrie neemt de benen

Jon van Eerd

Harrie is terug. En hoe! In deze spiksplinternieuwe topkomedie laat Jon van Eerd zich weer van zijn beste kant zien. Omringd door een topcast brengt hij Harrie weer in de meest onmogelijke situaties. 

Dé leukste komedie van het seizoen!


In Harrie neemt de benen krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs, zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet zomaar op. Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. 

za 19 feb 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:20 / 1 pauze
Sterrang € 37,50
Rang 1 € 32,50
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
T

Harrie neemt de benen is een hysterische wervelwind van hilarische situaties met een verrassend einde. In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten je gegarandeerd van je stoel van het lachen. 

Jon van Eerd - Harrie neemt de benen Jon van Eerd - Harrie neemt de benen Jon van Eerd - Harrie neemt de benen Jon van Eerd - Harrie neemt de benen

Spel

Jon van Eerd, Arie Cupé, Joey Schalker, Margo Dames 

Fotografie

Lesley Pols

AVFotoreportages