Jon van Eerd

Herrie in de keuken

Jon van Eerd

Herrie in de keuken

Harrie Vermeulen is terug! Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen.

Als het ernaar uitziet dat ze hun laatste bal hebben gedraaid, biedt de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, dreigen zijn illegale praktijken aan het licht te komen.

'Harrie Vermeulen
is terug in deze absurde komedie'


Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie de ene domme stap na de andere. Hij zit tot aan de nek in de hilarische problemen die alleen maar groter en gekker worden en iedereen tureluurs maken. Een splinternieuwe absurde komedie van en met de koning van de humor: de uit Maastricht afkomstige Jon van Eerd.

za 11 apr 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Prijs € 32,50
Sterrang € 37,50
Toneel / Theater
Info
Geannuleerd
T
11.04.2020 - Herrie in de Keuken (c) Roy Beusker.jpg 11.04.2020 Jon van Eerd - Herrie in de keuken 1 (c) Lesley Po.jpg 11.04.2020 - Herrie in de Keuken (c) Roy Beusker (4).jpg 11.04.2020 - Herrie in de Keuken (c) Roy Beusker (6).jpg

'Onbelemmerde vrolijkheid en slimme slapstick'

Theaterkrant

 

'Een comedy of errors volgens Van Eerds beproefde, smakelijke receptuur.'

Algemeen Dagblad ****
 

'Met in totaal slechts zes acteurs wordt weer een doldwaas universum vol grappen en grollen gecreëerd, inclusief een geinige politieachtervolging à la Comedy Capers.'

Telegraaf  ***

Perscitaten.jpg

Tekst

Jon van Eerd


Regie

Caroline Frerichs

 

Spel

Jon van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Joey Schalker, Liss Walravens 
 

fotografie

Lesley Po