Jubileumtournee

Het Debuut

Jubileumtournee

Het Debuut

Het Debuut loopt voor de troepen uit. Ieder jaar presenteert Rudolphi Producties veelbelovend theatertalent in Het Debuut. De nieuwe generatie theatermakers die de podia in de toekomst gaat bestormen. Pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen.
 

Ontdek aanstormend theatertalent
 

Rudolphi Producties selecteert drie meest urgente afstudeervoorstellingen van toonaangevende jonge makers. Laat je meevoeren door deze avontuurlijke makers. Met lef en scherpzinnigheid tonen zij hun visie op de wereld. Gooi jezelf in het diepe en laat je verrassen door het rauwe en ongepolijste werk.
Niet meer weg te denken van de Nederlandse podia! Het Debuut lanceert nieuw theatertalent in een avondvullend programma met drie korte voorstellingen.

  

di 19 okt 2021
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
19:30
Prijs € 16
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
T


De Volkskrant over de editie van 2019: ‘Het Debuut is een van de beter bewaarde geheimen van het Nederlandse theater. Dat bewijzen de drie jonge makers van dit jaar (2019, red.) met verrassende, contemplatieve voorstellingen. Spannend, beangstigend en ontwrichtend – dat is precies waarom je naar Het Debuut gaat.’