Julian Hetzel / CAMPO

All Inclusive

Julian Hetzel / CAMPO

All Inclusive

In All Inclusive onderzoekt theatermaker Julian Hetzel de esthetisering van geweld. Het resultaat is een zeer goed gemaakte komedie, die de ondernemerslust van onze maatschappij op de hak neemt en laat zien hoe wij als kunstsector daar niet aan onder doen. Hoe staat het met onze moraal, vraagt Hetzel zich af terwijl hij zelf volop meedoet aan het circus. 

De recente beelden van beeldenstormers in Irak en Syrië, waarbij iconisch erfgoed gesloopt werd, staan op ons netvlies gebrand. Maar wat, als deze eigenlijk ook tools zijn om aan strategische oorlogsvoering te doen? Wat als het museum een verlengstuk van het slagveld wordt? In zijn nieuwe werk zet Julian Hetzel zijn kritische onderzoek naar oorlogsvoering verder. All Inclusive plaatst kunst naast oorlog, toeristen naast vluchtelingen en verbindt realiteit met verbeelding tijdens een ambigue rondleiding door een imaginair museum. Een museum waar de realiteit terugslaat.

'Een schot op onze moraal’ 

wo 16 jan 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 22:30
Prijs € 15
Toneel / Theater
Tickets

Info
T
Julian-Hetzel-Campo-all-inclusive-by-helena-verheye.jpg Julian-Hetzel-Campo-all-inclusive-by-helena-verheye4 (1).jpg Julian-Hetzel-Campo-all-inclusive-by-helena-verheye4 (3).jpg
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €6 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Concept en regie 
Julian Hetzel

Met

Kristien De Proost, Edoardo Ripani, Geert Belpaeme en lokale figuranten

Dramaturgie
Miguel Angel Melgares

Artistiek advies
Sodja Lotker

Productie
Kunstencentrum CAMPO i.s.m. Ism & Heit Utrecht

Coproductie
Frascati Producties, Schauspiel Leipzig & Münchner Kammerspiele

Fotografie

B.W. Ansorge, BAM Photographers, Helena Verheye