Mikadoshow

La Isla Bonita

Mikado poster.jpg

Hup kom op, wat wil je, A of B? Of C kan ook, maar dan gaan er wel 10 minuten van je tijd af. Helaas, je tegenstander heeft al gekozen, je bent te laat. Je hebt het fout gedaan. Je hebt het goed gedaan. Wat kies je fout of goed?
 

There is no I in team but there is in win. - Michael Jordan


Wat gebeurt er als je je niet laat opjagen door de tijd en niks kiest? Sta je dan stil als een hoopje Mikado stokken roerloos op de grond? Mikadoshow is een anti-show die je over je heen kan laten komen. Met felgekleurde helmpjes, rollerskates, beats, energie en gezamenlijk spelplezier. De klok tikt vooruit en zij rollen achteruit. Een fysieke pop-up performance waarin drie rolschaatsers het publiek meeslepen in de strijd tegen de tijd. Geïnspireerd door de kleurrijke Japanse spelshows gaan zij een collectieve wedstrijd aan. Waarin de tijd opeens veel langzamer verstrijkt en er niet één winnaar hoeft te zijn.

zo 11 sep 2022
Overige locaties :
Spiegeltent op het Vrijthof
17:00
Toneel / Theater

Zet op wensenlijst
Info

Dit evenement is gratis toegankelijk

TOver La Isla Bonita
La Isla Bonita maakt fysiek, beeldend theater met een maatschappijkritische focus. Het werk is energiek en associatief, ritmisch, ontregelend en grappig. Clichés worden schaamteloos uitvergroot tot in het absurde en als toeschouwer herken je het nieuws, Instagram, je buurvrouw en jezelf. Voor elke voorstelling koppelen de spelers een inhoudelijk thema aan een fysieke speelstijl. Zo ontstaat een combinatie van tekst en mime die ruimte schept voor een frisse blik op thema’s die ons allemaal aangaan. Sterk beeldend en associatief bouwen zij op hun eiland bruggen waarmee ze grote en kleine werelden willen verbinden.

foto

Lisa Schamle