Mugmetdegoudentand

Sociaal Kapitaal

Mugmetdegoudentand-sociaal-kapitaal-jan-hoek (2).jpg

Nederland is een prachtland. Het land van de kansen. Waar niemand in de goot hoeft te belanden als je een beetje je best doet, toch?

Dat is niet het geval bij Arthur en Wilma. Ze hebben er een puinhoop van gemaakt: openstaande rekeningen, ongeopende post en een baby op komst terwijl hun zoon Jordy een uithuisplaatsing boven het hoofd hangt. Ze zijn in beeld bij alle hulpinstanties. Dus nu komt het goed, nietwaar?

 

'Hulpverleners Guusje en Jan-Willem geloven beiden in hun taak én in zichzelf. Hoe ver kunnen en willen zij gaan om Arthur en Wilma te helpen?'

 

“U klinkt als een verstandig persoon en toch laat u zoveel voordeel lopen? Heeft u al een verzekering? 10.000 Nederlanders zijn u al voorgegaan. U betaalt bij ons de eerste drie maanden slechts de helft. Hoe vindt u dat klinken? Heeft u al een iPad? U bent toch geen dief van uw eigen portemonnee?”

Sociaal Kapitaal is een geestige, actuele voorstelling over hoe je vast kan lopen in de Nederlandse verzorgingsstaat.

di 2 apr 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 21:45
Prijs € 15
Toneel / Theater
Tickets

Info
T
Sociaal_kapitaal_01_©_Sanne_Peper[1].jpg Sociaal_kapitaal_06_©_Sanne_Peper[1].jpg Sociaal_kapitaal_02_©_Sanne_Peper[1].jpg Sociaal_kapitaal_12_©_Sanne_Peper[1].jpg

mugmetdevuurvliegen in samenwerking met mugmetdegoudentand
Onder de noemer ‘mugmetdevuurvliegen’ begeleidt mugmetdegoudentand een aantal aan de groep verwante jonge acteurs, schrijvers en regisseurs. Het gezelschap gaat graag de dialoog aan met jonge makers. Op deze manier verrijkt de Mug zichzelf, maar draagt ook eigen kennis en ervaring over op een jongere generatie.

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Tekst en spel 

Eva Marie De Waal en Sieger Sloot

Muziek 
Bauke Moerman

Regie 
Marlies Heuer