De chaos van 2020: 'I would give myself an A+' - Donald Trump

Nieuw Utrechts Toneel

Nieuw Utrechts Toneel De chaos van 2020: ‘I would give myself an A+’ – Donald Trump

Wat is echt en wat is nep? Door wiens ogen kijk je naar de wereld en de mensen om je heen? En wat doet dat perspectief met hoe je ernaar kijkt? Het NUT onderzoekt het en speelt De chaos van 2020.

We gaan op zoek naar (on)waarheden over Amerika, Amerikanen en onszelf.


Op 3 november 2020 mogen de Amerikanen weer naar de stembus. Gunnen ze Trump nog eens vier jaar in office? Het coronavirus zorgde voor verschuiving van macht op het wereldtoneel, complottheorieën, een nog schrijnendere kloof tussen arm en rijk en op z’n minst spraakmakende persconferenties van de zittende president. Gelukkig was er ook saamhorigheid, solidariteit en een strakblauwe lucht. Greg Nottrot probeert in het Witte Huis te ontwarren wie wie is (maar raakt daarbij zelf in de knoop). De chaos van 2020 is een wezenlijke, urgente, grappige, intelligente, toegankelijke, actuele, muzikale, goed verzonnen en tegelijk heel erg ware voorstelling over de Amerikaanse verkiezingen.

di 17 nov 2020
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30
Prijs € 18
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
T

 

Deze voorstelling wordt gespeeld op drie plekken tegelijkertijd. Greg speelt vanuit een bijzondere, tijdelijke dependance in Leidsche Rijn, Viktor en Yootha toeren langs de Nederlandse theaters en Robin speelt mee vanuit de VS. De acteurs staan in verbinding met elkaar en het publiek.

Concept en tekst

Greg Nottrot
Spel

Greg Nottrot, Viktor Griffioen, Yootha Wong-Loi-Sing, Robin Virginie
Illustratie

Ruben L. Oppenheimer