Not all is lost

Theater Rotterdam | Davy Pieters

Theater Rotterdam - Not All is Lost

In haar vierdelige serie over opgroeien in een toekomstige wereld, verbindt Davy Pieters haar krachtige beeldtaal met verschillende levensfasen en de vier natuurlijke elementen: water, aarde, vuur en lucht. Ze gebruikt de elementen van het theater als microscoop. Van performance, scenografie tot soundscape. En daarmee zoomt ze in op angst, hoop en veerkracht in toekomstige tijden.

In Not all is lost zoomt Davy Pieters in op de jongvolwassen levensfase. Een periode midden in het leven, tussen geboorte en dood in, waarin zorgdragen een steeds persoonlijkere betekenis krijgt. Ons lichaam en omgeving worden gevoed en gevormd door de mate van zorg die wij eraan besteden. Maar het grote belang van zorg wordt pas echt zichtbaar op het moment dat die ontbreekt. Waar zorg wordt ontzegd, vergaan dingen. Ze kwijnen weg. 

Daarom is Not all is lost een ode aan de lichamen die het gewicht van de ander dragen. Die opvangen, aanraken, vastpakken en optillen. Het oncomfortabele omarmen. Die vasthouden en niet loslaten.

 

 

 

di 18 apr 2023
AINSI:
AINSI theaterzaal
20:30
Prijs € 18,50
Toneel / Theater

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd

DEZE VOORSTELLING IS NIET-TALIG (ER WORDT NIET GESPROKEN)

T
Theater Rotterdam - Not All Is Lost
Not all is lost repetitie beeld.jpeg Not all is lost repetitie beeld..png Not all is lost repetitie beeld..jpeg Not all is lost repetitie beeld. (1).png

Concept en regie
Davy Pieters
muziek
Jimi Zoet
Foto

Willem de Kam