Orkater

Guilty until proven

Orkater

Guilty until proven

Muziektheatercollectief Orkater maakt samen met Sir Duke een eigentijdse whodunnit, geïnspireerd op de klassieker Murder on the Oriënt Express van Agatha Christie.

Geinspireerd op de klassieker 'Murder on the Oriënt Express' van Agatha Christie
 

Op een late avond wordt in een besloten ruimte een lijk gevonden. De dader bevindt zich onder de aanwezigen. Een ontwrichtende gebeurtenis die in moordend tempo de onderlinge verhoudingen op scherp zet. Wie kan voor het ochtendlicht zijn onschuld bewijzen of zich van zijn schuld ontdoen? De suspense wordt opgevoerd door vervreemdende soundscapes, waarin ‘Boom Bap’ en ‘film noir’ elkaar ontmoeten. Orkater pint u vast op uw stoel in een beeldende voorstelling waarin rewind, fast forward en skip intro het tempo bepalen.

 

'Wie bepaalt wanneer iemand schuldig is? De publieke opinie, de media, de rechter of laat u u leiden door uw eigen perspectief? En wat maakt schuldig, de trekker overhalen of de kogels laten slingeren?'

wo 11 dec 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 21:45
Prijs € 15
Toneel / Theater
Tickets

Info
T

Tekst

Orkater/Sir Duke

 

Regie

Nita Kersten


Spel en muziek

Francesca Pichel, Dionne Verwey, Gery Mendes, Abdelkarim el Baz e.a.

 

fotografie

Mounir Raji

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle