Stadsastronaut

Marjolijn van Heemstra | Theater Rotterdam

Stadsastronaut

Marjolijn van Heemstra | Theater Rotterdam

Sinds het begin van de ruimtevaart worden astronauten in de uitgestrekte duisternis overvallen door de liefde voor onze planeet. We moeten uitzoomen, is hun boodschap. Zien hoe alles met alles verweven is en hoe kwetsbaar we erbij hangen in dat reusachtige heelal.

Leven als een astronaut:
een handleiding voor de toekomst


Het leven bekijken met de blik van een ruimtevaarder geeft ons het perspectief dat we nu zo ontberen. Een blik voorbij de waan van de dag waarin we onszelf en de aarde uitputten. Marjolijn van Heemstra probeert zichzelf op te leiden tot astronaut in de hoop dat perspectief te vinden. Met behulp van ruimtevaartspecialisten, futurologen, science fiction en haar buurman Bob zoomt ze stap voor stap uit op het dagelijkse leven. Stadsastronaut is het verslag van een doe-het-zelf ruimtevaarder op zoek naar het allergrootste in het allerkleinste. Ideaal en werkelijkheid samengebracht in een voorzichtig pleidooi voor meer geloof in de toekomst. 
 

di 23 feb 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
20:30
Prijs € 16
Toneel / Theater

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
Geannuleerd
T
Stadsastronaut - Marjolijn van Heemstra Stadsastronaut - Marjolijn van Heemstra Stadsastronaut - Marjolijn van Heemstra Stadsastronaut - Marjolijn van Heemstra

Regie
Erik Whien
Tekst en spel
Marjolijn van Heemstra