Toneelgroep Oostpool

Allemaal Mensen | UMUNTU

Toneelgroep Oostpool

Allemaal Mensen | UMUNTU

Alle mensen hebben voor 99,9% hetzelfde DNA, en toch gaat alle aandacht naar de 0,1% waarin we anders zijn.

 

In Allemaal Mensen | UMUNTU proberen tien jonge mensen hun identiteit te bepalen. Zijn ze zwart, wit, queer, hetero, homo, nerd, millennial? Ze stellen zich aan u voor en proberen zich van hun beste kant te laten zien. Maar het blijkt nog niet zo eenvoudig om je identiteit onder woorden te brengen. Gaandeweg worden de hokjes waar zij zich in- en uitvechten grimmiger en de scheidslijn tussen werkelijkheid en fictie onbelangrijk. Het moreel kompas draait overuren. Durf iets óf niets te zijn in verbinding met elkaar, heb de moed om te bestaan. Een brutale, geestige en ontroerende voorstelling over identiteit, diversiteit en vooral mens zijn.

'Umuntu Ngumuntu Ngabantu
(Ik Ben Omdat Wij Zijn).'

ma 9 dec 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 22:35
Prijs € 19,50
Toneel / Theater
Tickets

Info
T
Allemaal mensen Umuntu Allemaal mensen Umuntu Allemaal mensen Umuntu Allemaal mensen Umuntu

 

Marcus Azzini stelt in zijn theater de ontmoeting centraal. De persoonlijke verhalen binnen een ogenschijnlijk homogene groep jonge talenten vormden de basis. Met als resultaat een brutale, geestige en ontroerende voorstelling over identiteit, diversiteit en inclusiviteit. Over mens-zijn en menselijkheid en over hoe je identiteit zich vormt door samen te leven in een gemeenschap: Allemaal Mensen |UMUNTU.

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Regie

Marcus Azzini

 

Spel

Kharim Amier, Joy Delima, Rabbi Jallo, Tommie Kinneging, Piet Kooij, Julia Lammerts, Hanneke van der Paardt, Alexander Schuitema, Judith Schuur, Carina de Vroome

 

Fotografie

Krista van der Niet

Sanne Peper