Sneak Peek

VIA ZUID

VIA ZUID Sneak Peek 1

Sneak Peeks zijn theatrale blind dates voor iedereen die in is voor iets nieuws en het leuk vindt om beloftevolle makers op het gebied van theater, dans en muziek aan het werk te zien en te ‘ontdekken’.

Ontdek én steun
jonge podiumkunstenaars


Voor slechts 7,50 euro beleef je een buitengewone middag in het theater én steun je jonge podiumkunstenaars in hun ontwikkeling. Tijdens Sneak Peek 1 presenteren een of meerdere makers hun nieuwste werk. Vaak zijn het prille, verrassende voorstellingen. De makers zijn verbonden aan VIA ZUID – Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg. Een vast onderdeel van de Sneak Peeks is een nagesprek waarin het publiek feedback mag geven en de makers een uniek inkijkje geven in de totstandkoming van hun werk.

Het programma wordt ongeveer een maand van tevoren bekendgemaakt. 

zo 8 nov 2020
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
14:00
Prijs € 7,50
Toneel / Theater
Wensenlijst
Info
Geannuleerd
T
VIA ZUID Sneak Peek 1

 

'Het programma wordt ongeveer een maand van tevoren bekendgemaakt, maar alvast kaarten kopen voor dit theateravontuur is sowieso de moeite waard.'

Foto

Erwin Penners

zie ook

viazuid.com

Via Zuid - Sneak Peek - sfeerbeelden (c) Erwin Penners (7).jpg Via Zuid - Sneak Peek - sfeerbeelden (c) Erwin Penners (8).jpg Via Zuid - Sneak Peek - sfeerbeelden (c) Erwin Penners (1).jpg Via Zuid - Sneak Peek - sfeerbeelden (c) Erwin Penners (2).jpg

VIA ZUID is een talentontwikkelingsorganisatie voor de professionele podiumkunsten in en vanuit Limburg. VIA ZUID investeert in onderscheidende, proactieve en geëngageerde podiumkunstenaars die de wereld kunnen verrassen en verrijken. Ze ondersteunen beginnende, talentvolle makers, zoals choreografen, performers, regisseurs, schrijvers en componisten, op weg naar een zelfstandige beroepspraktijk.