Wat we doen

Hoe ik talent voor het leven kreeg

Wat we doen

Hoe ik talent voor het leven kreeg

Rodaan al Galidi schreef over de 9 jaar die hij in een AZC zat het veelgeprezen boek Hoe ik talent voor het leven kreeg. Al Galidi schetst op een rauwe en grappige manier niet alleen een beeld van het asielbeleid maar ook van de Nederlandse samenleving.

'In het azc ligt de tijd van een paar honderd mensen begraven.'

Trouw

Een prachtige cast van acteurs en musici samen met tientallen statushouders vertellen dit verhaal op het toneel. In een kleurrijke, humoristische en indringende voorstelling komen theater, muziek en dans samen in een groots opgezet spektakel.

Hoe ik talent voor het leven kreeg is een belevenis, die zich afspeelt op het toneel en in de foyer. Na afloop is er eten en muziek, en ruimte voor spelers en publiek om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

do 16 apr 2020
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:00
Prijs € 25
Sterrang € 30
Toneel / Theater
Info
Geannuleerd
T
16.04.2020 Wat te doen - Hoe ik talent voor het leven kreeg © Raymond van Olphen (2).jpg 16.04.2020 Wat te doen - Hoe ik talent voor het leven kreeg © Raymond van Olphen.jpg 16.04.2020 Wat te doen - Hoe ik talent voor het leven kreeg © Raymond van Olphen (4).jpg 16.04.2020 Wat te doen - Hoe ik talent voor het leven kreeg.jpg

'Ontroerende inkijk in het asielzoekerscentrum. (...) Ik neem mijn hoed af voor de makers.'

Scenes ★★★★

'De schrijnende aanblik van vluchtelingen op het podium'

NRC ★★★★

'Geen excuses mogelijk:
Dit moet gezien worden. Door iedereen'

Musicalnieuws.nl

Foto

Raymond van Olphen

 

in samenwerking met
Amsterdams Andalusisch Orkest, George & Eran Producties en ICK Amsterdam