Here we go again - De Musical

Dans- en Theatergroep Bunde

Dans- en Theatergroep Bunde

De musical Here We Go Again is geïnspireerd op de film Mamma Mia – Here We Go Again. Deze musical is het vervolg op de musical Mamma Mia. Wij zijn Dans- en Theatergroep Bunde en wij zetten ons in voor een goed doel door middel van musicalvoorstellingen. Dit jaar hebben we gekozen voor het Ronald Mc Donaldhuis te Maastricht. 

Het verhaal speelt zich af op het Griekse eiland Kalokairi. In het verleden zien we jongere Donna die vollop van het leven geniet. We volgen haar romantische escapades wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill. Na een tijd blijken de romances niet enkel rozengeur en maneschijn. 

In het heden is Sophie, de dochter van Donna, bezig met de feestelijke heropening van het hotel. Het hotel was wegens het overlijden van haar moeder Donna gesloten. Ze heeft Donna’s vriendinnen Tanya en Rosie en haar drie mogelijke vaders: Sam, Harry en Bill uitgenodigd. Sky, de man Sophie, heeft een goede baan gevonden in het buitenland. Als ze bij elkaar willen blijven moet hij dit laten varen of moet Sophie afzien van het runnen van het hotel. 

Het is een prachtig verhaal met liefde, verdriet, drama, maar ook vreugde. Naast toneel zullen er ook dansen worden uitgevoerd met de iconische nummers van ABBA.

vr 11 jun 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
20:00 - 22:20
Prijs € 10
Uit de regio

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd

Deze voorstelling is verplaatst van 5 juni 2020 naar 11 juni 2021

R

 

Een prachtig verhaal met liefde, verdriet, drama, vreugde én de iconische nummers van ABBA