Mâhfoud & Friends

"The fear of dying with potential" Album Release Concert

Mahfoud.jpg

De multi-getalenteerde artiest Mâhfoud bracht zijn debuut album 'The Fear of Dying with Potential’ via Klassified Records dit voorjaar uit.

Deze producent, zanger en klassiek georiënteerde gitarist heeft een passie voor kunst en muziek met multidimensionale perspectieven. Met elektronisch gedreven klanken mengt hij traditionele instrumenten in zijn werk over labels als Diynamic, Traum Schallplatten, Klassified en Get Physical Music. Deze intentie vloeit voort uit zijn afkomst, zijn ouders verlaten van Syrië en hij voelt zich een buitenlander in zijn adoptieland.

"Al deze herinneringen hebben mij gevormd als mens, maar nog meer de manier waarop ik naar muziek kijk. Het maakt niet uit waar ik naar toe ga, ik voel me er thuis maar ook een vreemdeling.”  "Maastricht werd mijn thuis, het is de plek waar inspirerende verbindingen en samenwerkingsverbanden werden geboren. Om deze reden houden we de start van de album tour in AINSI en we nodigen u uit om een avond te ervaren gevuld met co-creatie, kunst en muziek,  alle kunstvormen vinden hun oorsprong in Maastricht.
 

di 16 apr 2019
AINSI
20:30
Prijs > vrijwillige donatie op locatie
Uit de regio
Tickets

Info
Uitverkocht
R

compositie, sounddesign, piano
Marc Mahfoud

bass, sounddesign
Mateusz Malcharek

drums, percussie
Roy Moonen

electronica, sax
Marc Alberto

VISUALS
Saina Salarian

Tentoonstelling, INSTALLATIe & PERFORMANCE
Daniel van Hauten, John Franzen, Mami Izumi, Gabriel Guevara