Een avond met ... Erik van Muiswinkel

06.05.2019 Een avond met Erik van Muiswinkel.jpg

'Erik van Muiswinkel luidt het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 in!' 

Meld u gratis aan via de Tickets-knop


We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij Een avond met… Erik van Muiswinkel op maandag 6 mei aanstaande om 20.00 uur. Een nieuwe traditie die Theater aan het Vrijthof graag opstart, waarbij we de komende jaren steeds het nieuwe seizoen presenteren in de vorm van Een avond met… en waarbij ieder jaar een bekende theatermaker, regisseur, cabaretier of acteur uw en onze gastheer zal zijn.
 
Dit eerste nieuwe seizoen trapt kleinkunstenaar, acteur, zanger en televisiemaker Erik van Muiswinkel af en hij kijkt samen met ons vooruit naar het nieuwe theaterseizoen 2019-2020.

Wie zijn onder andere onze gasten?
Wat mag u verwachten? Een avond in de vorm van een talkshow, waarbij het nieuwe theaterseizoen centraal staat. Gastheer Erik van Muiswinkel kleurt de avond met met enkele onvergetelijke nummers uit het oeuvre van Drs P (uit zijn nieuwe cabaretvoorstelling). We gaan het hebben over de gedroomde toekomst van het theater met Gabbi Mesters, kersvers directeur van de Vereniging van Schouwburg- en Concertzaaldirecties, Gable Roelofsen, theatermaker bij Het Geluid Maastricht en onze Wethouder van Cultuur Jim Janssen. En zoals dat hoort bij een talkshow, worden de muzikale intermezzi verzorgd door een huisband: niemand minder dan Fuse, tevens huisband van Podium Witteman.

Na afloop toosten we op het nieuwe seizoen 2019-2020 en kunt u zich onder het genot van een hapje, drankje en live muziek van de band Laidback rustig verdiepen in ons nieuwe theaterprogramma.

ma 6 mei 2019
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:30
Van eigen huis
Tickets
H

Programma

19.00  uur   Ontvangst op de rode loper met een feestelijk glaasje bubbels
20.00 uur   Start Een avond met… Erik van Muiswinkel (en gasten) in de Papyruszaal
21.30   uur   Feestelijke toost na afloop met live muziek

Belangrijke data Start kaartverkoop

Vr 3 mei 2019 - Theaterbrochure 2019-2020 op deurmat

Di 7 mei 2019 – 10.00 uur Start abonnementenverkoop

ZA 11 mei 2019 - 10.00 uur Start vrije verkoop   

 


 

Word abonnementhouder bij Theater aan het Vrijthof
Wilt u abonnementhouder worden? Dat kan! Het enige wat u hoeft te doen, is tickets kopen voor minimaal vier voorstellingen binnen één theaterseizoen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Als abonnementhouder van het theater geniet u diverse voordelen.
Lees meer