VVTP-THEATERPRIJS-2018.jpg

Theater aan het Vrijthof   genomineerd voor Theater van het jaar 2018! 


De leden van de VVTP hebben opnieuw hun stemmen uitgebracht

17.10.2018 - Hoera, we zijn genomineerd voor 'Theater van het jaar 2018'! De leden van de Vereniging Vrije Theater Producenten (VVTP) hebben opnieuw hun stemmen uitgebracht op de Nederlandse theaters. Gisteren ontvingen we een heerlijke taart met het bericht dat we genomineerd zijn voor de Theater van het Jaarprijs.

Theater van het Jaar 2019

Sinds 2010 reikt de Vereniging Vrije Theater Producenten een jaarprijs uit voor de beste beoordeling voor gastvrijheid en betrokkenheid bij de bespelers en het theatervak, maar ook voor de afdeling publiciteit, financiën en techniek. Daarbij staat liefde en passie voor het theater in combinatie met een hoge mate van professionaliteit centraal. Een mooie kroon op het harde werk van alle medewerkers in het theater. Tijdens de VVTP Theaterbeurs op maandag 19 november zal het Theater van het Jaar bekend gemaakt worden.

Genomineerde theaters

Theater aan het Vrijthof is samen genomineerd met DeLaMar Theater, Theater de Meervaart, Schouwburg Amphion, Parktheater Eindhoven, Nieuwe Luxor Theater Rotterdam en Theater de Stoep.

Kijk hier voor meer informatie over de VVTP Theater van het Jaarprijs.