VVTP-THEATERPRIJS-2018.jpg

Theater aan het Vrijthof   genomineerd voor Theater van het jaar 2018! 


De leden van de VVTP hebben opnieuw hun stemmen uitgebracht

17.10.2018 - Hoera, we zijn genomineerd voor 'Theater van het jaar 2018'! De leden van de Vereniging Vrije Theater Producenten (VVTP) hebben opnieuw hun stemmen uitgebracht op de Nederlandse theaters. Gisteren ontvingen we een heerlijke taart met het bericht dat we genomineerd zijn voor de Theater van het Jaarprijs.

Theater van het Jaar 2019

Sinds 2010 reikt de Vereniging Vrije Theater Producenten een jaarprijs uit voor de beste beoordeling voor gastvrijheid en betrokkenheid bij de bespelers en het theatervak, maar ook voor de afdeling publiciteit, financiën en techniek. Daarbij staat liefde en passie voor het theater in combinatie met een hoge mate van professionaliteit centraal. Een mooie kroon op het harde werk van alle medewerkers in het theater. Tijdens de VVTP Theaterbeurs op maandag 19 november zal het Theater van het Jaar bekend gemaakt worden.

Genomineerde theaters

Theater aan het Vrijthof is samen genomineerd met DeLaMar Theater, Theater de Meervaart, Schouwburg Amphion, Parktheater Eindhoven, Nieuwe Luxor Theater Rotterdam en Theater de Stoep.

Kijk hier voor meer informatie over de VVTP Theater van het Jaarprijs.

Meer nieuws:
Alida_Dors_Thumbnail.PNG
Grease_-_Visual_zonder_tekst_liggend_c_Rechtenvrij.jpg
De succesvolle musical Grease komt opnieuw naar de theaters. Vanaf maart 2023 reist deze musical, vol met bekende hits, langs de grotere theaters van Nederland. Van woensdag 31 mei tot en met zondag 4 juni is de musical te zien in Theater aan het Vrijthof. ‘Grease is een tijdloze musical,’ vertelt Albert Verlinde. ‘Het is dit jaar precies vijftig jaar geleden dat de musical voor het eerst op Broadway te zien was. Nederland volgde in de jaren negentig en daarna heb ik met mijn bedrijf de musical in 2006 voor het eerst mogen maken. Met Jim Bakkum en Bettina Holwerda als Danny en Sandy. En zij werden ook in het dagelijks leven verliefd. Nu gaan we op zoek naar een nieuwe Danny Zuko en Sandy.’ Dat het verhaal van Grease nog altijd leeft, bleek onlangs toen de film op de Nederlandse televisie werd uitgezonden. Op het hoogtepunt keken bijna negenhonderdduizend mensen naar Grease.
10.02.2023_Van_der_Laan_en_Woe_-NG_c_Amy_van_Leiden_en_Jeroen_Kolkman_thumbnail_LR.jpg
Van der Laan & Woe staan dit theaterseizoen met voorstelling NG exclusief in Limburg in Theater aan het Vrijthof. Het cabaretduo, bestaande uit Niels van der Laan en Jeroen Woe, is bekend van het televisieprogramma Even tot hier. Wegens de succesvolle kaartverkoop van de eerste twee voorstellingen, is er een extra matineevoorstelling bijgeboekt. Deze extra voorstelling is op zaterdagmiddag 11 februari om 15.00 uur te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is gestart.
Musicals_Maastricht.jpg
TheProm-WebbannerV1-fotograaf_Roy_Beusker.jpg