SERIES & THEMA'S

Met zo veel mooie, bijzondere en unieke voorstellingen op het programma is het niet altijd even gemakkelijk om keuzes te maken. ​​​​Daarom selecteren onze programmeurs ieder seizoen een aantal voorstellingen die goed aansluiten bij een serie of een bepaald thema. Op deze manier kunt u programmalijnen ontdekken en inspiratie opdoen.

BIS! Toneel in het Zuiden

BIS TO­NEEL IN HET ZUI­DEN


Theater aan het Vrijthof biedt een podium aan de Nederlandse BIS-gezelschappen. Dit zijn rijks-gesubsidieerde makers en gezelschappen met een hoge artistieke en inhoudelijke kwaliteit, grote maatschappelijke waarde en sterke vernieuwingszin. Bekijk hier onze BIS-voorstellingen van dit theaterseizoen.

> meer info

Broadway aan de Maas - Elisabeth

BROADWAY AAN DE MAAS


Voor een bezoek aan een musical hoeft u echt niet naar New York of Londen. Theater aan het Vrijthof haalt al vele jaren grote musicalproducties naar Maastricht. Ook in het
nieuwe theaterseizoen presenteren we de mooiste titels in Broadway aan de Maas!

> meer info

Theater Onbegrensd - Onaantastbaar - Black Sheep Can Fly

THEA­TER ON­BE­GRENSD


Met Theater Onbegrensd zetten we onderbelichte of minder bekende verhalen in de spotlights. Een breed scala voorstellingen waarmee we maatschappelijke thema’s voor het voetlicht brengen, ter inspiratie en (zelf)reflectie, ter dialoog en discussie. Bekijk ons onbegrensde aanbod hier!

> meer info

Bewogen Publiek

BE­WO­GEN PU­BLIEK


In steden als Maastricht, Heerlen, Hasselt, Luik en Aken kun je terecht voor een grenzeloos aanbod aan kunst en cultuur. Graag helpen we u op weg in dit enorme aanbod met de series Get THE BUZZ, Bij de Buren en BIS toneel in het Zuiden.

> MEER INFO

Balkon van België

BAL­KON VAN BEL­GIË


Op het Balkon van België zetten we onze Zuiderburen in de schijnwerpers. Vlaamse cabaretiers, artiesten en makers worden uitgenodigd om een avond te spelen in Maastricht en zo hun werken en talenten te tonen aan het Nederlandse publiek.

> meer info

International

IN­TER­NA­TIO­NAL


Ben je een expat, internationale student, toerist of een liefhebber van internationale producties? Ontdek ons internationale programma.

> MEER INFO

De Zondagklassiekers

DE ZONDAGKLASSIEKERS


Geniet van de mooiste  kamermuziek tijdens de Zondagklassiekers. Van Dutch Classical Talent tot internationaal gelauwerde musici, voorafgegaan door een klassiek stukje Limburgse vlaai. 

> MEER INFO
 

Pop-up_Jazzclub (1).jpg

THE POP-UP JAZZCLUB


Maastrichts eigen jazzclub! Een unieke plek waar jazzmusici en luisteraars elkaar ontmoeten voor een intieme muzikale beleving. Van bekende jazzmuzikanten tot nieuw talent en van traditionele jazz tot modern en crossover.

> meer info

series philharmonie zuidnederland

SE­RIES PHILZUID


Philzuid stelt ieder jaar een aantal prachtige kortingsseries samen, waarmee u voor een gereduceerd tarief een heel seizoen kunt genieten van de mooiste klassieke concerten. Waarvoor kiest u, een Chef Special of toch een Passe Partout?

> MEER INFO