OZ-LaBohe݀me-gen-055555.jpg

Opera Zuid

GEPASSIONEERD EN AUTHENTIEK THEATER

Opera Zuid biedt, door het universeel karakter van haar thema's en de onvergelijkbare emotionele directheid en impact van haar pure live-beleving, een unieke ervaring die in de 21ste eeuw steeds belangrijker zal worden. Opera Zuid voert je mee naar een wereld waarin de tijd stil kan staan en het virtuele adembenemend reëel is. 

Opera Zuid brengt opera dichtbij: opera die je voelt, raakt, verwondert en vervoert, vanuit de onuitputtelijke verbeeldingskracht van de mens. Met onze producties willen wij meeschrijven aan het dagboek van de wereld. Traditie en innovatie gaan hand in hand, grote meesterwerken uit het verleden treffen de kern van ons hier en nu. Nieuwe creates verbinden wij met traditie en actualiteit. Wij geloven dat de totaalervaring die opera biedt relevanter is dan ooit en je leven kan veranderen. Vanuit deze overtuiging reizen wij met operaproducties die wij met een zo groot en divers mogelijk publiek willen delen.
 

'Opera raakt ons tot in het diepst van onze ziel en doet een beroep op de onuitputtelijke verbeeldingskracht van de mens. Opera Zuid gaat met deze verwondering aan de slag en brengt zo op een unieke manier de grootste opera's tot leven'


Intendant Waut Koeken


Opera Zuid heeft de nostalgie van een kleurrijk, rondreizend circus maar koppelt dit aan een hedendaags gevoel voor passie. Opera Zuid is gevestigd in de Malpertuiskerk in Maastricht.

zie ook

OPERAZUID.NL

 

F