Nederlandse Dansdagen

Nederlandse Dansdagen

29 SEP T/M 5 OKT 2023

De Nederlandse Dansdagen brengt elk jaar de top van de Nederlandse dans naar Maastricht om haar ongekende diversiteit en kwaliteit met het publiek te vieren. Van klassiek ballet tot urban, van avant-garde tot moderne dans, van meester tot jong talent en van performance art tot dans voor een jong publiek.

Theater aan het Vrijthof is het festivalhart dat bruist van topvoorstellingen, intieme premières en underground feestjes. De danstent op het Vrijthof maakt het jubileumfeest compleet. Van vrijdag 30 september tot en met zondag 1 oktober is dit een podium voor iedereen die zelf wil dansen, battelen, clubben, of gewoon dichtbij van dans wil genieten. 

Dans het hele jaar door
De Dansdagen zijn meer dan enkel een festival. Het hele jaar door wordt er gewerkt aan projecten om dans het podium te geven dat het verdient. Zo vinden er onder andere dansgesprekken plaats met dansprofessionals en belangenorganisaties binnen het dansveld en wordt er samengewerkt met culturele organisaties uit de regio om dans in Limburg op de kaart te zetten. Meer weten over de Dansdagen? Kijk op nederlandsedansdagen.nl

De 26e editie van de Nederlandse Dansdagen  
29 september t/m 5 oktober 2023