Nederlandse Dansdagen

Nederlandse Dansdagen

4 T/M 10 OKT 2024

Tijdens de Nederlandse Dansdagen wordt de ongekende diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse dans met het publiek gevierd. Het festival toont een scala aan dansvoorstellingen en het beste van de Nederlandse dans: van klassiek ballet tot urban, van avant-garde tot moderne dans, van meester tot jong talent en van performance art tot dans voor een jong publiek. 

Maastricht ademt een week lang dans en bruist van topvoorstellingen, intieme premières, dansavonden en underground feestjes. Tijdens het festival worden dansprofessionals en liefhebbers uitgenodigd dichter bij elkaar te komen en dans samen te beleven. In de theaterzaal, op bijzondere locaties in de stad en in de wijk, in debatten, in festivalhart Theater aan het Vrijthof of in de Danstent op het Vrijthof. Gedurende de hele week is de Danstent hét podium voor iedereen die zelf wil dansen, battelen, clubben, of gewoon dichtbij van dans wil genieten.

Ticketverkoop
Tijdens de voorverkoop koop je tickets voor een exclusieve selectie aan voorstellingen, zoals Nederlandse Dansdagen Gala en Meesterwerken. Het volledige programma staat vanaf 26 augustus online op nederlandsedansdagen.nl. De ticketverkoop van het gehele festivalprogramma start op zaterdag 31 augustus.

Abonnementhouders van Theater aan het Vrijthof en Vrienden van de Nederlandse Dansdagen hebben voorrang op de ticketverkoop.

Dans het hele jaar door
De Dansdagen zijn meer dan enkel een festival. Het hele jaar door wordt er gewerkt aan projecten om dans het podium te geven dat het verdient. Zo vinden er onder andere dansgesprekken plaats met dansprofessionals en belangenorganisaties binnen het dansveld en wordt er samengewerkt met culturele organisaties uit de regio om dans in Limburg op de kaart te zetten. Meer weten? Kijk op nederlandsedansdagen.nl.

 

zie ook NEDERLANDSEDANSDAGEN.NL
 

MELD JE AAN VOOR HET GRATIS ONLINE PROGRAMMA en ONTDEK NOG MEER DANS TIJDENS HET FESTIVAL!

F