Meer verdieping rondom de voorstellingen

CONTEXT

De diepte in met workshops, randprogramma’s en nagesprekken. Bent u op zoek naar meer verdieping rondom de voorstelling? Dan biedt het contextprogramma van Theater aan het Vrijthof uitkomst. Een bezoek aan het theater is vaak meer dan alleen een avond of middag uit. Om die reden organiseren we diverse activiteiten zoals openbare repetities, talkshows, rondleidingen, masterclasses, nagesprekken en workshops.  Hieronder vindt u, zodra deze bekend is, onze contextprogrammering. Een aantal activiteiten wordt in de loop van het seizoen via de nieuwsbrief en op de website bekend gemaakt.

Festival - Musica Sacra Maastricht

EXPOSITIES

BEELDENDE KUNST

Het hele jaar door vormen de foyers van Theater aan het Vrijthof het decor voor diverse kunstexposities die tijdens de openingstijden van het theater te bezichtigen zijn. Tijdens festivals zijn ook exposities op andere locaties in het programma opgenomen. 

> MEER INFO

Festival - Musica Sacra Maastricht

WORKSHOPS

Leren door te doen

Wilt u niet alleen toekijken, maar ook zelf meedoen? Dat kan tijdens onze workshops. Op een leuke manier leert u hierin vaardigheden die u erna direct in de praktijk kunt brengen. Leer bijvoorbeeld striptekenen, hoofdreizen of dansen samen met uw peuter!

> MEER INFO

rugzak1-monarch vlinder.jpg

VAN BANIER TOT HANDTAS

Gerecyclede producten

In het kader van duurzaamheid en het milieu worden banieren van voorstellingen en festivals sinds kort hergebruikt. Dankzij de samenwerking met Loet Gescher en Juulke Brosky in Maastricht krijgen deze materialen een nieuwe bestemming. Stuk voor stuk unieke exemplaren, met de hand gemaakt van stevig materiaal.

> MEER INFO

Jan Rothuizen_zachte atlas Maastricht.png

ZACHTE ATLAS VAN MAASTRICHT

Zeefdruk van Jan Rothuizen

Beeldend kunstenaar Jan Rothuizen wandelt over de hele wereld door steden. Tijdens deze wandelingen noteert hij wat hij ziet, denkt en voelt. Speciaal voor Theater aan het Vrijthof tekende hij de zachte atlas van Maastricht.

> MEER INFO