Meer verdieping rondom de voorstellingen

CONTEXT

De diepte in met workshops, randprogramma’s en nagesprekken. Bent u op zoek naar meer verdieping rondom de voorstelling? Dan biedt het contextprogramma van Theater aan het Vrijthof uitkomst. Een bezoek aan het theater is vaak meer dan alleen een avond of middag uit. Om die reden organiseren we diverse activiteiten zoals openbare repetities, talkshows, rondleidingen, masterclasses, nagesprekken en workshops.  Hieronder vindt u, zodra deze bekend is, onze contextprogrammering. Een aantal activiteiten wordt in de loop van het seizoen via de nieuwsbrief en op de website bekend gemaakt.

Festival - Musica Sacra Maastricht

EXPOSITIES

BEELDENDE KUNST

Het hele jaar door vormen de foyers van Theater aan het Vrijthof het decor voor diverse kunstexposities die tijdens de openingstijden van het theater te bezichtigen zijn. Tijdens festivals zijn ook exposities op andere locaties in het programma opgenomen. 

> MEER INFO

Festival - Musica Sacra Maastricht

WORKSHOPS

Leren door te doen

Wilt u niet alleen toekijken, maar ook zelf meedoen? Dat kan tijdens onze workshops. Op een leuke manier leert u hierin vaardigheden die u erna direct in de praktijk kunt brengen. Leer bijvoorbeeld striptekenen, hoofdreizen of dansen samen met uw peuter!

> MEER INFO