DE KEUZE VAN...

Zoveel voorstellingen, zoveel keuzes. Welke voorstellingen moet u dit seizoen echt bezoeken? In deze rubriek vragen wij de mening van theaterliefhebbers en theatermakers. Laat u leiden door deze mensen bij het maken van een keuze uit onze rijke programmering.

picture-2600.jpg

Kelly God


Internationaal vermaarde Limburgse sopraan Kelly God speelt op 29 april de rol van Leonore in Fidelio van de Nederlandse Reisopera. Kelly reageerde enthousiast toen we haar vroegen of ze haar medewerking wilde verlenen aan 'De keuze van...'. We kijken uit naar Fidelio en Kelly’s vertolking van Leonore!

> NAAR DE KEUZE VAN kelly god

IMG_0813.jpeg

John Paulus


John Paulus is eigenaar van de Maastrichtse kroegen Café Forum en Café Paulus en is tevens voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland Maastricht & Heuvelland. Ook is hij een fervent cultuurliefhebber en een zeer regelmatige bezoeker van Theater aan het Vrijthof. Wij vroegen hem naar welke voorstellingen hij het meest uitkijkt in ons nieuwe theaterseizoen.

> NAAR DE KEUZE VAN John paulus

Milan van Waardenburg.jpg

Milan van Waardenburg


In theaterseizoen 2022-2023 speelt de in Kerkrade geboren Milan van Waardenburg de rol van Jean Valjean in Cameron Mackintosh’ West End productie van Les Misérables. Deze musical is in april 2023 exclusief in Limbug in Theater aan het Vrijthof te zien. We vroegen Milan om een keuze te maken uit het nieuw theateraanbod van Theater aan het Vrijthof.

> NAAR DE KEUZE VAN Milan van waardenburg

243927452_10159612896011425_8049979387136377778_n.jpg

Bange Rick


Op 27 november 2022 speelt de voorstellinge Bange Rick (4+) van Sally Dansgezelschap Maastricht in Theater aan het Vrijthof. We vroegen hoofdpersoon Bange Rick om onze jongste bezoekers te helpen een keuze te maken uit ons nieuwe Familie en Jeugd aanbod. 

> NAAR DE KEUZE VAN Bange rick

fons keuze van.jpg

Fons Dejong


Fons Dejong (rechts op foto) is programmeur Dans en Klassieke muziek bij Theater aan het Vrijthof. Tevens is hij projectleider bij, lid van de programmacommissie en verantwoordelijk voor fondsenwerving bij festival Musica Sacra Maastricht. 

> NAAR DE KEUZE VAN Fons Dejong