DE KEUZE VAN...

Zoveel voorstellingen, zoveel keuzes. Welke voorstellingen moet u dit seizoen echt bezoeken? Wij vroegen de mening van een aantal theaterliefhebbers en theatermakers. Laat u leiden door deze mensen bij het maken van een keuze uit onze rijke programmering.

De keuze van Hans Cornelissen

HANS CORNELISSEN


Hans Cornelissen werd als Nederlands acteur  vooral bekend door zijn rol als Gert Jan van der Ploeg in de comedyserie Zeg 'ns Aaa. Tegenwoordig is hij artistiek directeur van De Graaf & Cornelissen Entertainment. 

© Robin Kamphuis

> MEER INFO


Fons Dejong De keuze van

FONS DEJONG


Programmeur Dans, Klassiek, Opera en Toneel bij Theater aan het Vrijthof.

> MEER INFO


De keuze van Ronald Wintjens

RONALD WINTJENS


Ronald Wintjens, geboren in Limburg, is zelf danser geweest tot zijn 35e (o.a. bij Conny Janssen Danst en Galili Dance) en heeft als choreograaf ruim 30 choreografieën op zijn naam staan. In 2006 richtte hij samen met Stefan Ernst SALLY Dansgezelschap Maastricht op.  Sinds 1 juni 2016 is Ronald tevens Directeur van Festival de Nederlandse Dansdagen.

> MEER INFO


De keuze van Serve Hermans

SERVÉ HERMANS


Artistiek leider van Toneelgroep Maastricht. Servé studeerde aan de Toneelacademie Maastricht, was acteur bij onder andere Het Zuidelijk Toneel en NTGent en regisseerde voorstellingen als King Lear, La Superba en Pinkpop.

> MEER INFO


Diana Herz

DIANA HERZ


Programmeur Familie en Jeugd bij Theater aan het Vrijthof.

> MEER INFO

Rob Ligthert

ROB LIGTHERT


Rob Ligthert is directeur/teamleider van de Toneelacademie Maastricht. Daarnaast is hij theater regisseur en vormt hij samen met toneelschrijver Peer Wittenbols al bijna 30 jaar lang een artistiek duo.

> MEER INFO