DE KEUZE VAN...

Zoveel voorstellingen, zoveel keuzes. Welke voorstellingen moet u dit seizoen echt bezoeken? In deze rubriek vragen wij de mening van theaterliefhebbers en theatermakers. Laat u leiden door deze mensen bij het maken van een keuze uit onze rijke programmering.

Cropped Image with Deniz.jpeg

Deniz Gurhan & Christina Petrou


Deniz Gurhan en Christina Petrou zijn verantwoordelijk voor de website Maastrichter.com en de Instagram pagina Maastrichterlife. We vroegen hen 5 voorstellingen te kiezen uit ons International programma en zij zijn hierbij de eerste internationale De keuze van!

> NAAR DE KEUZE VAN DENIZ GURHAN & CHRISTINA PETROU

bp_photo by Laura Knipsael.png

Branko Popovic


Branko Popovic is een creatieve duizendpoot met als uitvalsbasis Maastricht. Naast fashion designer is hij ook blogger en curator. Bovendien is hij als mede-oprichter en directeur van de FASHIONCLASH foundation, verantwoordelijk voor het internationale FASHIONCLASH festival. 

> NAAR DE KEUZE VAN BRANKO POPOVIC

erik stevens.jpg

Erik Stevens


Erik Stevens is cateraar. Wekelijks verzorgt hij met zijn bedrijf de culinaire invulling voor enkele honderden gasten. Ook is hij regelmatig verantwoordelijk voor de catering bij Theater aan het Vrijthof. Maar wat voor menu stelt hij samen met de ingrediënten uit ons seizoensprogramma?

> NAAR DE KEUZE VAN ERIK STEVENS

Sinterklaas lunch bij Elly Vermeulen 6.jpg

Sinterklaas


Sinterklaas, wie kent hem niet? Samen met zijn cultuurpiet maakte hij een keuze uit ons programma. Voor welke voorstellingen maakt hij zelfs in deze drukke periode tijd en voor welke zou hij zelfs zijn boot naar Spanje willen missen?

> NAAR DE KEUZE VAN sinterklaas

profielfoto.jpg

Willem Vissers


Willem Vissers is sportjournalist bij de Volkskrant en auteur. En natuurlijk voetballiefhebber in hart en nieren. 'Ajax was kunst' schreef hij na de wedstrijd Ajax - Dortmund. 

> NAAR DE KEUZE VAN WILLEM VISSERS

C6FDC27C-E3D4-4E13-B4F4-83DDEA26783E_1_201_a.jpeg

Len van Schaik


Operakenner Len van Schaik verzorgt boeiende opera-inleidingen die door een talrijk publiek zeer gewaardeerd worden.

> NAAR DE KEUZE VAN LEN VAN SCHAIK

04.02.2022 Simone Kleinsma - Verder (2).jpg

Simone Kleinsma


Simone Kleinsma is zangeres, (musical) actrice en presentatrice. Ze staat op 4 februari met haar nieuwe voorstelling Verder op de planken in Theater aan het Vrijthof. 

> NAAR DE KEUZE VAN SIMONE KLEINSMA

Muziekgieterij Richard Loomans i © Harry Heuts 2017.jpg

Richard Loomans


Richard Loomans is zakelijk directeur bij de Muziekgieterij, hét poppodium van Maastricht.

> naar de keuze van Richard Loomans

De keuze van Hans Cornelissen

Brigitte van Eck


Brigitte van Eck is sinds 15 maart 2021 de nieuwe directeur van Theater aan het Vrijthof. Naar welke voorstellingen kijkt zij het meest uit in het nieuwe theaterseizoen?

> naar de keuze van brigitte van eck