DE KEUZE VAN...

Zoveel voorstellingen, zoveel keuzes. Welke voorstellingen moet u dit seizoen echt bezoeken? In deze rubriek vragen wij de mening van theaterliefhebbers en theatermakers. Laat u leiden door deze mensen bij het maken van een keuze uit onze rijke programmering.

6d6f9702-df0b-486c-a374-1408ec072f0c.jpg

Zuiderlicht


De deuren zijn weer open, het theaterpubliek weet de weg naar ons theater weer te vinden en het doek gaat iedere avond weer op. Theater aan het Vrijthof werkt al 20 jaar samen met de creative consultants van Zuiderlicht. We vroegen Peggy, Carlijn, Dean, Bert en Jules van Zuiderlicht om een keuze te maken uit ons seizoens programma.

> NAAR DE KEUZE VAN Zuiderlicht

jtgedeputeerdemadeleinevantoorenburg5608.jpg

Madeleine van Toorenburg


Madeleine van Toorenburg is Gedeputeerde van de Provincie Limburg op het gebied van Sociale Agenda, Handhaving en Cultuur. Omdat het voor een Gedeputeerde van de Provincie uiteraard onmogelijk is om haar keuze tot één stad/ theater te beperken, vroegen wij haar om een keuze te maken uit het theateraanbod in de hele provincie.

> NAAR DE KEUZE VAN MADELEINE VAN TOORENBURG

04.02.2022 Simone Kleinsma - Verder (2).jpg

Simone Kleinsma


Simone Kleinsma is zangeres, (musical) actrice en presentatrice. Ze staat op 4 februari met haar nieuwe voorstelling Verder op de planken in Theater aan het Vrijthof. 

> NAAR DE KEUZE VAN SIMONE KLEINSMA