DE KEUZE VAN...

Zoveel voorstellingen, zoveel keuzes. Welke voorstellingen moet u dit seizoen echt bezoeken? In deze rubriek vragen wij de mening van theaterliefhebbers en theatermakers. Laat u leiden door deze mensen bij het maken van een keuze uit onze rijke programmering.

Remy-Evers-webbanner-LG-2223-v1.jpg

Remy Evers


Remy Evers is een Nederlandse cabaretier. Na het grote succes van zijn voorstelling Gewoon Remy in theaterseizoen 22-23 en zijn optreden tijdens de seizoenspresentatie van seizoen 23-24 van Theater aan het Vrijthof , is Remy in oktober 2023 nog te zien met de reprise van Gewoon Remy.

> NAAR DE KEUZE VAN Remy Evers

06.03.2024 Jesus Christ Superstar - Freek Bartels (c) Roeltje vd Sande Bakhuyzen.jpg

Freek Bartels


Freek Bartels is een Nederlandse zanger en (musical)acteur. Vanaf februari 2024 zal Freek te zien zijn in Jesus Christ Superstar in de rol van Judas. Op dit moment is Freek wederom te zien in de legendarische musical Les Misérables, dit keer in de rol van Javert.

> NAAR DE KEUZE VAN Freek Bartels

Inez Derksen - Foto Joost Milde.JPG

Inez Derksen


Inez Derksen is artistiek directeur en regisseur van Het Laagland. Aankomend seizoen regisseert Inez de familievoorstelling Help, Helikopterouders! van Het Laagland.

> NAAR DE KEUZE VAN Inez Derksen

IMG-20220809-WA0002.jpg

Albert Verlinde


Albert Verlinde is een Nederlandse theaterproducent en presentator. In seizoen 2023/2024 presenteert Verlinde de musical Jesus Christ Superstar in een regie van Ivo van Hove. De cast en crew arriveren begin maart 2024 in Theater aan het Vrijthof.

> NAAR DE KEUZE VAN Albert VerlinDe

21.06.2024 John Tana (c) Mosasaurusfilm.jpg

John Tana


John Tana presenteert in theaterseizoen 23-24, samen met Theater aan het Vrijhtof, zijn eerste theaterconcert. Zijn voorstelling C'était juste pour s'amuser is driemaal in Maastricht te zien. Alle drie de voorstellingen zijn uitverkocht.

> NAAR DE KEUZE VAN John tana