EVENE­MEN­TEN

Maastricht bruist het hele jaar door met uiteenlopende evenementen, culturele festiviteiten en bijzondere themadagen. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen georganiseerd door partners van het theater al dan niet in samenwerking met het theater of evenementen georganiseerd door Theater aan het Vrijthof zelf.

magisch maastricht hero.jpg

MAGISCH MAASTRICHT

26 NOVEMBER T/M 31 DECEMBER 2021

Verreweg het gezelligste en mooiste kerstevenement in Zuid Nederland en de Euregio. Combineer uw bezoek aan Magisch Maastricht met een prachtige decembervoorstelling in Theater aan het Vrijthof.

> meer info


Museumnacht Maastricht
(c) Judy Robert Lang

MU­SEUM­NACHT

8 april 2022

Het belooft een uitzonderlijke Art Night Out te worden op vrijdag 8 april 2022 in Maastricht. Museumnacht Maastricht barst dan eindelijk voor de 5e keer uit haar voegen en pakt uit! Diverse Maastricht art venues brengen op uitzonderlijke wijze de wereld van kunst tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma.

> meer info

rieu.jpg

ANDRÉ RIEU

TERRASARRANGEMENTEN

juli 2022

De Vrijthofconcerten van André Rieu in thuisstad Maastricht zijn een waar begrip. Beleef deze traditionele zomeravondconcerten vanaf ons terras aan het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

> meer info