EVENE­MEN­TEN

Maastricht bruist het hele jaar door met uiteenlopende evenementen, culturele festiviteiten en bijzondere themadagen. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen georganiseerd door partners van het theater al dan niet in samenwerking met het theater of evenementen georganiseerd door Theater aan het Vrijthof zelf.

magisch maastricht hero.jpg

MA­GISCH
MAAS­TRICHT

december 2023

Verreweg het gezelligste en mooiste kerstevenement in Zuid Nederland en de Euregio. Combineer uw bezoek aan Magisch Maastricht met een prachtige decembervoorstelling in Theater aan het Vrijthof.

> meer info

Museumnacht Maastricht

MUSEUMNACHT MAASTRICHT

19 april 2024

Het belooft een uitzonderlijke Art Night Out te worden op vrijdag 19 april 2024 in Maastricht. Museumnacht Maastricht barst dan voor de 6e keer uit haar voegen. Diverse Maastrichtse art venues brengen op uitzonderlijke wijze een once-in-a-night-time programma.
 

> meer info

Knipsel.PNG

NATIONALE KINDERTHEATERWEEK

oktober 2024

De tweede editie van de Nationale KinderTheaterWeek. In navolging van het Nationaal Theaterweekend, openen Nederlandse theaters speciaal voor kinderen hun deuren.

> meer info

Knipsel.PNG

NATIONAAL THEATERWEEKEND

26, 27 & 28 januari 2024

Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is welkom om te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen.

> meer info

rieu.jpg

AN­DRÉ RIEU

TER­RAS­AR­RAN­GE­MEN­TEN

juli 2024

De Vrijthofconcerten van André Rieu in thuisstad Maastricht zijn een waar begrip. Beleef deze traditionele zomeravondconcerten vanaf ons terras aan het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

> meer info