EVENE­MEN­TEN

Maastricht bruist het hele jaar door met uiteenlopende evenementen, culturele festiviteiten en bijzondere themadagen. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen georganiseerd door partners van het theater al dan niet in samenwerking met het theater of evenementen georganiseerd door Theater aan het Vrijthof zelf.

Vloeimans.jpeg

BIG BAND NIGHT

24 mei 2020

In volle swing voorwaarts! Blazende kopers, knallende drums en zwierende bassen! Stilzitten is geen optie. Aankomende editie is het de beurt aan Big Band Swing Design en de Conservatorium Maastricht Big Band. Met als special guest Eric Vloeimans!

> meer info


Nationaal Theater Weekend - Maastricht

MUSEUMNACHT MAASTRICHT

30 oktober 2020

Maar liefst 14 art venues, ruim 125 once-in-you-lifetime events en 18.000 m2 aan kunst. Én een onvergetelijke afterparty. Mits je een combi-ticket weet te bemachtigen natuurlijk.

 

> meer info

rieu.jpg

ANDRÉ RIEU

TERRASARRANGEMENTEN

ZOMER 2020

De Vrijthofconcerten van André Rieu in thuisstad Maastricht zijn een waar begrip. Beleef deze traditionele zomeravondconcerten vanaf ons terras aan het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

> meer info


magisch maastricht hero.jpg

MAGISCH MAASTRICHT

27 november t/m 29 december 2020

Verreweg het gezelligste en mooiste kerstevenement in Zuid Nederland en de Euregio. Combineer uw bezoek aan Magisch Maastricht met een prachtige decembervoorstelling in Theater aan het Vrijthof.

> meer info