Abonnementen

Word abonnementhouder bij Theater aan het Vrijthof! 

 

Verkoop abonnementhouders
De abonnementenverkoop start op dinsdag 14 mei 2024 om 10.00 uur. Bestaande en nieuwe abonnementhouders kunnen dan hun theaterabonnement bestellen. Bestaande abonnementhouders worden persoonlijk geïnformeerd over de start van de ticketverkoop.

Abonnementhouder worden?
Iedereen kan abonnementhouder worden door tickets te bestellen voor minimaal vier verschillende voorstellingen binnen theaterseizoen 2024-2025 (september '24 t/m juni '25). Er zijn geen extra kosten verbonden aan een abonnement, u betaalt alleen voor de tickets van de geselecteerde voorstellingen. Vanaf dinsdag 14 mei 2024 om 10.00 uur kunt u uw theaterabonnement samenstellen.

Voordelen van een abonnement

  • Voor het merendeel van de voorstellingen in het nieuwe seizoen koopt u tickets met voorrang en kiest u de best beschikbare plaatsen.
  • U krijgt als eerste de mogelijkheid om tickets te kopen voor nieuw geboekte voorstellingen gedurende het seizoen en kunt ook dan met voorrang de beste plaatsen kiezen.
  • Kiest u ervoor om geld terug te krijgen bij het retourneren van uw tickets, dan betaalt u als abonnementhouder administratiekosten à € 3 per ticket (met een maximum van € 12 per transactie) in plaats van het reguliere tarief à € 6 (met een maximum van € 24).
  • Twee keer per jaar krijgt u een aantrekkelijke theateraanbieding van Theater aan het Vrijthof.

Vrije verkoop
Op zaterdag 18 mei 2024 om 10.00 uur start de vrije verkoop van seizoen 2024-2025. Bent u geen abonnementhouder, dan kunt u vanaf dat moment tickets bestellen.

AINSI foyer.png