2Magisch-Maastricht-2016-Jean-Pierre-Geusens.jpg

Magisch Maastricht

Adembenemende, verlichte straten in de historische binnenstad verbinden de Maastrichtse pleinen. In de winter straalt Maastricht als nooit te voren met als middelpunt: Magisch Maastricht, de grootse kerstmarkt op het Vrijthof. Winter in Maastricht is genieten!

Duizenden lichtjes, de vele kerstkraampjes, de schaatsbaan, het reuzenrad, glühwein, kerstklanken op elke hoek en maar vooral veel gezelligheid en tal van magische momenten. Magisch Maastricht is verreweg het gezelligste en mooiste kerstevenement in Zuid Nederland en Euregio.

Tijdens de decembermaand combineert u uw bezoek aan Maastricht en aan Magisch Maastricht met één van onze speciaal geprogrammeerde decembervoorstellingen. Want wat is er nu leuker dan voor of na de voorstelling heerlijk Magisch Maastricht op het Vrijthof te bezoeken.

Nieuws met betrekking tot Magisch Maastricht 2021
In verband met de huidige coronapandemie zal er in plaats van Magisch Maastricht, een alternatief kerstprogramma worden georganiseerd op het Vrijthof. Uiteraard nog steeds uitstekend te combineren met één van onze decembervoorstellingen.

F