BEWOGEN PUBLIEK

Zuid-Limburg vormt samen met het omringende grensgebied, waar bijna vier miljoen mensen wonen, de Euregio Maas-Rijn. In steden als Maastricht, Heerlen, Hasselt, Luik en Aken kunt u terecht voor een grenzeloos aanbod aan kunst en cultuur. Graag helpen we u op weg in dit enorme aanbod. Zo organiseren we busreizen naar Cultuurcentrum Hasselt en Théâtre de Liège, nemen we een kijkje bij onze buren PLT en zetten we de beste toneelvoorstellingen in Zuid-Limburg voor u op een rijtje.

get the buzz til.png

GET THE BUZZ


Get THE BUZZ en ontdek ook dit jaar topvoorstellingen in  de genres dans en toneel / theater bij onze Belgische collega’s: Cultuurcentrum Hasselt en Théâtre de Liège.

> meer info

Bewogen Publiek - PLT

BIJ DE BU­REN


Elk theater in Zuid-Limburg heeft zijn eigen unieke programmering. Ga ook eens op visite bij de buren van PLT en laat u verwonderen door de voorstellingen die op het programma staan in Heerlen, Kerkrade of Sittard. 

> MEER INFO

BIS! Toneel in het Zuiden

BIS TO­NEEL IN HET ZUI­DEN


Theater aan het Vrijthof biedt een podium aan de Nederlandse BIS-gezelschappen. Dit zijn rijks-gesubsidieerde makers en gezelschappen met een hoge artistieke en inhoudelijke kwaliteit, grote maatschappelijke waarde en sterke vernieuwingszin. Bekijk hier onze BIS-voorstellingen van dit theaterseizoen.

> meer info