Theater Onbegrensd

PODIUMKUNSTEN GEMAAKT DOOR MULTICULTURELE MAKERS, BEDOELD VOOR EEN MULTICULTUREEL PUBLIEK
Theater Onbegrensd

Het is bijna onmogelijk om iedereen in de samenleving te bereiken. Toch blijft dat onze missie. Want 'onbekend is onbemind' en theater zorgt voor verbinding. Door verhalen in de spotlights te zetten, weten we mensen te raken en leren we onszelf en elkaar beter te begrijpen.

Daarom bieden we een breed scala aan voorstellingen. Binnen dat brede scala koersen we op maatschappelijke thema's die we via onze programmering voor het voetlicht brengen, ter inspiratie en (zelf)reflectie, ter dialoog en ter discussie. We koersen op ontspanning, want niets is zo verlichtend als een avondje samen lachen. We koersen nog steeds op genres maar schuwen daarbij de crossovers niet, want moeten we alles wel in een hokje plaatsen? Onze samenleving wordt steeds inclusiever en steeds meer divers. Het voorstellingsaanbod dus ook: Theater Onbegrensd.

Theater Onbegrensd maakt onderdeel uit van het landelijk stimuleringsprogramma Theater Inclusief en is een samenwerking tussen Theater aan het Vrijthof, Toneelgroep Maastricht en Parkstad Limburg Theaters.

F