Parkeren

Maastricht heeft ruim 7.000 parkeerplaatsen. Bekijk hieronder de parkeermogelijkheden bij Q-Park en Bollenpark Garage Maestricht. U kiest zelf de parkeerplaats die het beste bij uw bezoek past. Hoe dichter bij het centrum, hoe hoger het tarief.

Parkeren bij Q-park

Hieronder staan alle uurtarieven van de Q-Parken voor u op een rij.

Let op: Het theater heeft géén uitrijkaarten meer.
Omdat de uitrijkaarten niet meer voordeliger worden aangeboden door Q-Park, worden deze niet meer aangeboden door Theater aan het Vrijthof. Het is wel mogelijk om een parkeerplek online te reserveren met korting.

Q-Park  Frontenpark  
Frontensingel, 6219 PE Maastricht
10 minuten lopen    
€ 3,- per uur (max. 10 euro per dag)

Q-Park Mosae Forum    
Maasboulevard 40, 6211 JW Maastricht
7 minuten lopen
€ 4,50 per uur 

Q-Park O. L. Vrouweparking 
Maasboulevard 80, 6211 HS Maastricht
7 minuten lopen
€ 4,50 per uur

Q-Park Vrijthof        
Vrijthof 100, 6211 LE Maastricht
Aan het Vrijthof
€ 6,- per uur

Reserveer online uw parkeerplek in Q-Park SG Entre Deux en Vrijthof
Wilt u verzekerd zijn van een plek in Q-Park SG Entre Deux (Helmstraat, loopafstand 2 minuten) of Vrijthof? Reserveer dan met korting uw plek vooraf via Q-Park via onderstaande link.  

Reserveer uw plek >>

Q-Park SG Entre Deux 
3 uur:   € 7,50
5 uur:   € 12

Q-Park Vrijthof 
4 uur:   € 14
7 uur:   € 19,50

Let op: Indien u de gereserveerde parkeerduur overschrijdt, opent de slagboom alsnog automatisch bij het uitrijden. De extra geparkeerde tijd wordt (tegen het op dat moment geldende parkeertarief) automatisch van uw rekening afgeschreven.


Parkeren bij Bollenpark Garage Maestricht

Graag attenderen wij u op een bewaakte parkeergelegenheid vlakbij het theater: Bollenpark Garage Maestricht, op de Calvariestraat 22.

Parkeren is mogelijk tussen 18.00 en 02.00 uur voor het speciale theatertarief van € 10,- (cash of pin). Reserveren is noodzakelijk en kan via [email protected] of via +31 (0) 43 325 41 01.

Bollenpark Garage Maestricht       
Calvariestraat 22, 6211 NJ Maastricht
7 minuten lopen
€ 15,- per dag


P+R

Komt u met de auto, dan is het slim en voordelig om via een van de P+R-locaties aan de rand van Maastricht te reizen.

Voor het verkeer vanaf Eindhoven (A2) en Heerlen (A79) kunt u bij het treinstation Maastricht Noord gratis parkeren. Vanaf het station kunt u met buslijn 10 naar het centrum en Randwijck reizen. Een dagretour kost € 2,40.

Voor het verkeer vanaf Luik (A2) en Cadier en Keer/Margraten kunt u bij parkeergarage P5 van MECC Maastricht, in combinatie met een dagretour, gratis parkeren. Vanaf de parkeergarage kunt u met buslijn 10 naar het Vrijthof en de Markt reizen. Een dagretour kost € 2,40.


Actuele Verkeersinformatie Maastricht 

Alle actuele informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden van Maastricht vindt u op maastrichtbereikbaar.nl.

Qpark kaartje.png