Parkeren

Maastricht heeft ruim 7.000 parkeerplaatsen. U kiest zelf de parkeerplaats die het beste bij uw bezoek past. Hoe dichter bij het centrum, hoe hoger het tarief.

Parkeren bij Q-park

Parkeren kan o.a. in de Q-park garages onder het Vrijthof, bij Mosae Forum of op de Q-park parkeerplaats aan de Cabergerweg.

Recent heeft Q-Park de parkeertarieven voor uitrijkaarten voor Theater aan het Vrijthof verhoogd. We bieden u echter nog steeds de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief uitrijkaarten te kopen bij onderstaande garages. De korting varieert tussen 20% en 30%, afhankelijk van de duur van de uitrijkaart.

Kosten uitrijkaarten Q-park:
 • Mosae Forum 4 uur: € 9,25
 • Mosae Forum 7 uur: € 13,75
 • Vrijthof 4 uur: € 12,50
 • Vrijthof 7 uur: € 19

Koopt u geen uitrijkaart bij Theater aan het Vrijthof, dan geldt het reguliere uurtarief bij de betaalautomaat van Q-park:

 • Vrijthof:
  Per 16 minuten of een gedeelte hiervan € 1
 • Mosae Forum (8 minuten lopen):
  Per 22 minuten of een gedeelte hiervan € 1
 • OLVrouwenparking (8 minuten lopen):
  Per 22 minuten of een gedeelte hiervan € 1
 • Cabergerweg (10 minuten lopen):
  Per 42 minuten of een gedeelte hiervan € 1
 • De Griend (15 minuten lopen):
  Per 27 minuten of een gedeelte hiervan € 1
 • Sphinxterrein (10 minuten lopen):
  Per 27 minuten of een gedeelte hiervan € 1

NIEUW! Parkeren bij Bollenpark Garage Maestricht

Graag attenderen wij u op een nieuwe bewaakte parkeergelegenheid vlakbij het theater: Bollenpark Garage Maestricht, op de Calvariestraat 22. Parkeren is mogelijk tussen 18.00 en 00.00 uur voor slechts € 10,- (cash of pin). Reserveren is noodzakelijk en kan via [email protected] of via +31 (0) 43 325 41 01.

P+R

Komt u met de auto, dan is het slim en voordelig om via een van de P+R-locaties aan de rand van Maastricht te reizen.

Voor het verkeer vanaf Eindhoven (A2) en Heerlen (A79) kunt u bij het treinstation Maastricht Noord gratis parkeren. Vanaf het station kunt u met buslijn 10 naar het centrum en Randwijck reizen. Een dagretour kost € 2.

Voor het verkeer vanaf Luik (A2) en Cadier en Keer/Margraten kunt u bij parkeergarage P5 van MECC Maastricht, in combinatie met een dagretour, gratis parkeren. Vanaf de parkeergarage kunt u met buslijn 10 naar het Vrijthof en de Markt reizen. Een dagretour kost € 2.


Actuele Verkeersinformatie Maastricht 

Alle actuele informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden van Maastricht vindt u op maastrichtbereikbaar.nl.

Qpark kaartje.png