Parkeren

Maastricht heeft ruim 7.000 parkeerplaatsen. U kiest zelf de parkeerplaats die het beste bij uw bezoek past. Hoe dichter bij het centrum, hoe hoger het tarief.

Let op: Tot 1 nov 2021 zijn er geen uitrijkaarten beschikbaar voor de q-park parkings


Parkeren bij Q-park

Parkeren kan o.a. in de Q-park garages onder het Vrijthof, bij Mosae Forum of op de Q-park parkeerplaats aan de Cabergerweg.


NIEUW! Parkeren bij Bollenpark Garage Maestricht

Graag attenderen wij u op een nieuwe bewaakte parkeergelegenheid vlakbij het theater: Bollenpark Garage Maestricht, op de Calvariestraat 22. Parkeren is mogelijk tussen 18.00 en 00.00 uur voor slechts € 10,- (cash of pin). Reserveren is noodzakelijk en kan via [email protected] of via +31 (0) 43 325 41 01.

P+R

Komt u met de auto, dan is het slim en voordelig om via een van de P+R-locaties aan de rand van Maastricht te reizen.

Voor het verkeer vanaf Eindhoven (A2) en Heerlen (A79) kunt u bij het treinstation Maastricht Noord gratis parkeren. Vanaf het station kunt u met buslijn 10 naar het centrum en Randwijck reizen. Een dagretour kost € 2.

Voor het verkeer vanaf Luik (A2) en Cadier en Keer/Margraten kunt u bij parkeergarage P5 van MECC Maastricht, in combinatie met een dagretour, gratis parkeren. Vanaf de parkeergarage kunt u met buslijn 10 naar het Vrijthof en de Markt reizen. Een dagretour kost € 2.


Actuele Verkeersinformatie Maastricht 

Alle actuele informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden van Maastricht vindt u op maastrichtbereikbaar.nl.

Qpark kaartje.png