Broadway aan de Maas

Maastricht is Broadway
Aan De Maas

Voor een avond musical hoeft u komend seizoen echt niet naar New York of London. Theater aan het Vrijthof kent namelijk een lange traditie van grote shows en musicals. Denk aan de musicalklassieker Les Misérables, het legendarische verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde. Of de Broadway musical The Prom, het ultieme musicalfeest voor jong en oud. Grease, de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide, komt in een nieuwe musicalversie naar Maastricht.

The Prom

Di 27 dec t/m vr 30 dec 2022 - Vr 13 t/m zo 15 jan 2023

Internationaal musical-vedette en meervoudig Musical Award-winnares Pia Douwes keert eind december 2022 terug op de vaderlandse podia en zal de hoofdrol vertolken in de Nederlandse versie van de Broadway musical én Netflix blockbuster The Prom. Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor.

Les Misérables

Do 13 t/m zo 23 april 2023

Als pièce de résistance presenteert Theater aan het Vrijthof Les Misérables. Les Mis of Les Miz is de langstlopende musical ter wereld. De voorstelling draait avond aan avond in het Londense West End, maar u kunt vanaf half april 2023 deze bekroonde Britse productie van Sir Cameron Mackintosh in een Nederlandse uitvoering zien in Maastricht.

Les Misérables speelt in Limburg exclusief in Theater aan het Vrijthof. Laat u meeslepen door het prachtige verhaal, indrukwekkende decors en kostuums, en de magistrale muziek van Boublil and Schönberg. Met nummers als I dreamed a dreamOne day moreBring him home en Do you hear the people sing. Beleef deze legendarische musical en 'dream the dream'!

Grease

DI 30 mei t/m zo 4 juni

In mei en juni 2023 komt 'The one that you want': Grease. Heerlijk meedromen met de romance tussen schoolbink Danny en de mooie, maar verlegen Sandy, de T-Birds en de Pink Ladies, lekker meezingen met Hopelessly devoted to you, Greased Lightnin' en We go together. Beleef onvergetelijke 'Summer Nights' aan het mooiste plein van Maastricht!