donker_broadway kopiëren.jpg

Maastricht is Broadway
Aan De Maas

Voor een avond musical hoeft u komend seizoen echt niet naar New York of London. Theater aan het Vrijthof kent namelijk een lange traditie van grote shows en musicals. 

Denk aan de musicalklassieker Les Misérables, het legendarische verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde. Of het musicalfenomeen Grease, geïnspireerd op de succesfilm met John Travolta en Olivia Newton-John die 45 jaar geleden in de bioscopen draaide. Ook MAMMA MIA! met de hits van ABBA keert weer terug naar het theater in een gloednieuwe versie.

Les Misérables

Do 13 t/m zo 23 april 2023

Als pièce de résistance presenteert Theater aan het Vrijthof Les Misérables. Les Mis of Les Miz is de langstlopende musical ter wereld. De voorstelling draait avond aan avond in het Londense West End, maar u kunt vanaf half april 2023 deze bekroonde Britse productie van Sir Cameron Mackintosh in een Nederlandse uitvoering zien in Maastricht.

Les Misérables speelt in Limburg exclusief in Theater aan het Vrijthof. Laat u meeslepen door het prachtige verhaal, indrukwekkende decors en kostuums, en de magistrale muziek van Boublil and Schönberg. Met nummers als I dreamed a dreamOne day moreBring him home en Do you hear the people sing. Beleef deze legendarische musical en 'dream the dream'!


Grease

DI 30 mei t/m zo 4 juni

In mei en juni 2023 komt 'The one that you want': Grease. Heerlijk meedromen met de romance tussen schoolbink Danny en de mooie, maar verlegen Sandy, de T-Birds en de Pink Ladies, lekker meezingen met Hopelessly devoted to you, Greased Lightnin' en We go together. Beleef onvergetelijke 'Summer Nights' aan het mooiste plein van Maastricht!


MAMMA MIA!

VR 17 T/M ZO 19 NOV & DI 21 T/M ZO 26 NOV

De muziek van ABBA is weer net zo populair als in eerdere hoogtijdagen, dus tijd voor een gloednieuwe versie van de internationale musicalsensatie! MAMMA MIA! is een absoluut feest met de grootste hits van ABBA in een heerlijk verhaal vol romantiek en humor.  De hoofdrollen in de ‘ALL STAR CAST’ worden vertolkt door de Limburgse Brigitte Heitzer als Donna en René van Kooten als Sam. 

MAMMA MIA!

Jesus Christ Superstar

WO 6 T/M ZO 10 MRT 2024

De klassieke rockmusical Jesus Christ Superstar is terug, en hoe! Dankzij de onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, de regie van internationaal geprezen regisseur Ivo van Hove en een cast vol talenten (met o.a. Jeangu Macrooy, Freek Bartels, Magtel de Laat, Edwin Jonker, Alex Klaasen) belooft de voorstelling dé theaterbelevenis van het jaar te worden.

MAMMA MIA!