20.04.2025 Philippe Geubels - Geubels gaat in bad - (c) Johannes Vande Voorde.jpg

Philippe Geubels kiest Maastricht als decor voor televisieregistratie

Maastricht, woensdag 31 januari 2024 - Deze week start de kaartverkoop voor de nieuwe voorstelling van cabaretier Philippe Geubels. De Vlaamse komiek is zelden in Nederlandse theaters te zien en komt met zijn exclusieve theatertour Geubels gaat in bad naar Maastricht. Op 20 april 2024 is Theater aan het Vrijthof het decor voor de opnames van de Nederlandse televisieregistratie van deze voorstelling. De kaartverkoop start donderdag 1 februari om 12.00 uur. 

Philippe Geubels terug in het theater
Na enkele jaren afwezigheid in verband met televisiewerk en de coronapandemie, keert komiek Philippe Geubels (1981) terug naar het theater. In de voorstelling Geubels gaat in bad deelt Philippe vanuit zijn badkuip zijn immer ongezouten mening en peinst hij over wreed verlies, om vervolgens de kraan van de zotheid weer open te draaien. 

Televisieregistratie
Tijdens zijn show op 20 april in Theater aan het Vrijthof worden opnames gemaakt voor de Nederlandse televisieregistratie van Geubels gaat in bad. Programmeur Peter Noten: ‘We zijn bijzonder vereerd dat Philippe Geubels, die niet zo vaak in het theater te zien is, Maastricht heeft uitgekozen voor de tv-registratie van zijn show.’

Over Philippe Geubels
Philippe Geubels (1981) is een Vlaamse cabaretier, programmamaker en presentator. Hij werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2007 in de finale stond van het Vlaamse tv-programma Comedy Casino Cup. Hij staat sinds 2009 op de planken met verschillende cabaretvoorstellingen. Geubels is ook regelmatig te zien op de Belgische televisie als jurylid bij De Slimste Mens en als presentator van onder andere Hotel Römantiek en Ik heb het u letterlijk juist gezegd.

20.04.2025 Philippe Geubels - Geubels gaat in bad - (c) Johannes Vande Voorde.jpg

Philippe Geubels

Geubels gaat in bad