Ntjam Rosie & SMANDEM

The Pop-up Jazzclub

Ntjam Rosie & SMANDEM

The Pop-up Jazzclub

Twaalf jaar na Ntjam Rosie’s tweede album ELLE klinkt nog altijd haar karakteristieke geluid en haar eigenzinnige visie op jazz en soul. Destijds wilde de Nederlands-Kameroense zangeres vooral zichzelf bewijzen. Nu kijkt ze met een frisse blik naar nieuwe muzikale mogelijkheden en nieuwe sounds. Ze besloot samen met de jongemannen van SMANDEM om een selectie van nummers van haar album ELLE te bewerken en naar het heden te brengen op de EP ELLE (Reworked). Het resultaat is energiek en ongepolijst, maar tegelijkertijd loom en zacht. ‘Rosie’s stem danst bekoorlijk over de noten in het Engels, Frans en Bulu – een taal uit Kameroen – met bezieling, vrijheid en controle’, aldus het NRC.

In samenwerking met Jazz Maastricht.

vr 15 sep 2023
Kumulus Theater
20:30 - 23:30
Prijs € 19,50
Jazz
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
J