Gewoon Remy

Remy Evers

Gewoon Remy

Remy Evers

De Maastrichtse Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) doet in zijn voorstelling Gewoon Remy de ultieme poging om iets van het leven te maken. 

Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was. En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Absurdistisch, beeldend en met een vleugje engagement. 

Met de voorstelling Gewoon Remy won hij de juryprijs van cabaretfestival Cameretten.


Remy Evers (1992, Maastricht) studeerde in 2017 met de absurdistische theatergroep Un, Dos, Stress (onder andere Thijs van de Meeberg en Marco Lopes) af aan de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch. In seizoen 2016/17 tourde hij samen met Minou Bosua (Bloeiende Maagden) door het land met haar voorstelling Minoux. Na zijn academiejaren ging Remy spelen bij De Cabaretpoel. Remy is niet alleen in het theater te zien en te horen. Hij was ook acteur in bijvoorbeeld Komt een man bij de dokter, was gastschrijver bij De Orde van de Dag van Het Zuidelijk Toneel en Het Nieuw Utrechts Toneel en leverde recent nog een vaste bijdrage aan het radioprogramma De Avondklok op 100% NL.

wo 18 okt 2023
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 21:45
Prijs € 17,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Reprise
Bijgeboekt
C

FOTOGRAFIE

Anneloes van den Adel