Drift

Elke Vierveijzer

Drift

Elke Vierveijzer

Drift is een nietsontziende, muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens.

Onze diepste verlangens, de dingen in onszelf waar we bang voor zijn. Elke Vierveijzer trekt zonder reserves ten strijde op zoek naar alles wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteund door diepe drums en vunzige bassen. 

Voor de voorstelling Lucht ontving Elke de Poelifinario 2020/2021, de prijs voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen. De jury noemde haar ‘één van de beste liedjesschrijvers van Nederland’. ‘Ze is meer dan de klassieke kleinkunstenaar die met een stapel liedjes langs de theaters trekt; ze legt overdonderend veel beleving in wat ze zingt en zegt.’

 

do 23 nov 2023
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30
Prijs € 17,50
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Try-out
T